20 auto's van de weg gehaald bij snelheidscontrole

ALMERE
De politie heeft dinsdagavond zo'n twintig auto's van de weg gehaald bij een snelheidscontrole op de A27 bij Almere. De controle werd gehouden op een plek waar wegwerkzaamheden bezig waren en 70 kilometer per uur mag worden gereden.

Twintig automobilisten die meer dan 30 kilometer per uur te hard reden werden naar een controle locatie gebracht. Zij krijgen binnenkort bericht van de officier van justitie.

Tegen één bestuurder is proces-verbaal opgemaakt omdat die een ongeldig rijbewijs had.

Foto's: Politie Almere Buiten Hout

reacties (10)

 • Bromsnor

   

  Onzin, het verkeer is veiliger dan ooit en Nederland is één van de veiligste landen in de wereld.

  reageer
 • Dirk Zaan

   

  Lekker soepeltjes volgens de regels over A1/A6 Beter voor iedereen. De ingenieur heeft gelijk

  reageer
 • johan54

   

  Deze controle op dit stuk weg mag veel vaker (dagelijks ) uitgevoerd worden. Wat rijden ze als idioten daar. Ook de heren chauffeurs van Connexxion doen daar driftig aan mee en jawel ook de heren wegwerkers met hun asfaltbakken kunnen er wat van. rijden zowat letterlijk je kofferbak in. Gaarne dagelijkse controle en ook graag eens ter hoogte van de Stichtse brug en niet alleen de auto's maar zeker ook de bussen. Erg hoor om je even aan de snelheid te houden. Het kost je wel 2 minuten extra (nouja behalve vanochtend dan). Ik kom er 4 keer per dag langs en met 70 kan ik in alle rust ook de vorderingen van de wegwerkers bewonderen.

  reageer
 • ron

   

  niks mis met de weg ; de brug is een bouwval maar een nieuwe is in voorbereiding

  reageer
 • Je kan je voor de verandering OOK eens aan de regels houden, wel zo veilig , OOK voor andere weggebruikers.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • De ingenieur

   

  Het beste kun je die A27 voorlopig maar mijden. Wel zo rustig voor iedereen. Het vervelende is natuurlijk dat er tot Harderwijk geen fatsoenlijke entree tot de polder is. De weg van Nijkerk is een hopeloze bouwval.

  reageer
 • Flevoburger

   

  meestal staan ze op onzinnige plaatsen ( zo van "waar halen we de meeste euro's binnen" ) te controleren en krijg je van die frustrerende bonnetjes...... Dit soort acties zet tenminste echt zoden aan de dijk. Nu nog boetes die in verhouding staan met het inkomen van de betrokkene zelf en dan is het al een heel stuk beter!

  reageer
 • Johan

   

  Helemaal mee eens. Overal waar je je aan de snelheid houdt word van de weggedrukt. Het verkeer verhuftert met de dag.

  reageer
 • Wauw

   

  Trots....

  reageer
 • hans49

   

  Prima actie weer. Rijd daar regelmatig en als je zelf 70 kmh rijd, word je bijna van de weg geduwd door asocialen die met een idiote snelheid voorbij racen....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert