Slachtoffer steekpartij azc Dronten overleden

DRONTEN • Wo 7 oktober 2015 | 10:24 • Woensdag 7 oktober 2015 | 10:24
Het slachtoffer van een steekpartij vorig jaar kerst op het asielzoekerscentrum in Dronten is overleden. Dat bleek woensdag tijdens een pro-formazitting bij de rechtbank in Lelystad.

De vrouw is overleden aan een hersenbloeding. Er is geen verband met de steekpartij. De 45-jarige echtgenoot wordt verdacht van poging doodslag op zijn vrouw en stiefzoon.

Hij zou de twee gestoken hebben met een mes. Ook de vader zelf raakte gewond. De stiefzoon is ook verdachte in de zaak. Het Nederlands Forensisch Instituut heeft sporenonderzoek gedaan. Woensdag bleek dat daaruit niet af te leiden is welk bloedspoor als eerste ontstaan is en wie dus als eerste begonnen is met steken. Het is niet bekend wat de aanleiding was voor de steekpartij. De zaak wordt 27 januari inhoudelijk behandeld.

Foto via Twitter: Pascal Boshuis

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel

reacties (3)

 • Sjaak de

    Do 8 oktober 2015 Donderdag 8 oktober 2015

  Deze mensen komen rechtstreeks uit de hel en hebben vaaks veel moeten doorstaan, ieder persoon welke binnenkomt kan je gemiddeld gerust ver drie dubbelen qua medische aandacht. Er is geen acuut vierentwintigsuur medisch beleid in deze complete AZC dorpen, terwijl daar psychisch ernstig verminkte slachtoffers rondlopen, het is triest wat daar gebeurd. Terwijl onze overheden propageert alsof onze medische welstand hoog aangeschreven is in deze wereld. Onverantwoordelijk onmenselijk handelen noem ik dit!

  reageer
 • Frederick

    Wo 7 oktober 2015 Woensdag 7 oktober 2015

  Wie gaan deze mensen en de helicopter betalen......? Van mijn belasting geld?

  reageer
 • Ikke

    Wo 7 oktober 2015 Woensdag 7 oktober 2015

  OK, normen en waarden zijn toch wat anders. (Ja ik weet het gebeurt altijd, maar denk aan eerwraak ect) ooit is het de bedoeling dat zij in de gemeenschap integreren, met hun eigen normen en waarden. We kunnen onze borst nat maken. Stel dat iemand vind dat het shirtje van het buurmeisje iets te bloot vind....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert