Zes gegadigden voor overname The Bottom

EMMELOORD
Er zijn tot nu toe zes gegadigden voor de overname van café The Bottom in Emmeloord. Dat zegt eigenaar Johan Visser. Hij maakte vorige week bekend dat hij The Bottom aan de Lange Nering wil verkopen.

De 57-jarige Visser wil het café overdragen aan een nieuwe eigenaar nu hij nog in goede gezondheid is. Wel vindt hij het belangrijk dat de volgende eigenaar binnen het profiel van het café past en The Bottom in dezelfde lijn wil voortzetten.

Om het kaf van het koren te scheiden, heeft Visser daarom de gegadigden gevraagd om een bedrijfsplan aan te leveren. Aan de hand daarvan maakt Visser een selectie en gaat hij met de geïnteresseerden in gesprek.

reacties (4)

 • hans

   

  Wat is er mis met de nieuwe eigenaren van coco bar dan?

  reageer
 • henk

   

  waarom is er een bedrijfsplan nodig als het de bedoeling is het in dezelfde lijn voort te zetten? En je profiel moet ook kloppen, je moet een man van eind 50 zijn met grijs haar en een bril en je voornaam moet Johan zijn. Kortom weg met dat achterhaalde concept, tijd voor iets nieuws, cashen, inpakken en wegwezen.

  reageer
 • ambitieloze ondernemers zijn gelukzoekers

   

  Helaas moet ik constateren dat de kandidaten niet erg veel ambitie hebben. Ben je nu ondernemer of niet. Bedrijf overnemen waar zogenaamd waarde of goodwill inzit. Hou op. De drankleverancier zal nog wel een lopend contract hebben waardoor men verplicht word om de zaak op dezelfde voet moet laten draaien... Wil je als ondernemer geld verdienen begin voor jezelf, zoek zelf je leveranciers en personeel uit. Diegene die het overneemt zal binnen 2 jaar kapot zijn. Huidig personeel zal je opbreken. Bij overname neem je hun ook verplicht mee over. Drama . Kan dit helaas uit ervaring weten. Begin lekker fris opnieuw op het Kettingplein in de oude panden van Koops... Kwestie van tijd dat niemand daar nog heen loopt daar ook inzake de nieuwe eigenaren van de COCO. Mijn kinderen zou ik niet graag daar binnen zien.

  reageer
 • Sjaak de

   

  Nog al wat eisen, het is aan de nieuwe uitbater hoe deze het toekomstig ziet. Gegadigden? een ondernemer in spe weet wat deze wil en kan, en kan elk moment ergens in de winkelstraat iets beginnen daar is geen concept alla The Bottom voor nodig lijkt mij. Het is nu wel interessant eerdaags iets te beginnen in de regio een deel van dit vermaak zal immers binnenkort verdwijnen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert