Vijftig opties op Almeerse zelfbouwkavels

ALMERE
Tijdens de WoonExpeditie, die afgelopen zaterdag in Almere is gehouden, zijn vijftig kavels in optie genomen. De gemeente Almere spreekt van een groot succes.

Het was voor het eerst dat de Landelijke Nieuwbouwdag, de Almeerse Zelfbouwdag en de NVM Open Huizen Dag gezamenlijk werden gehouden onder de noemer Woonexpeditie.

In de Kavelwinkel, de locatie voor informatie over kavels en zelfbouw, kwamen ongeveer 400 belangstellenden. Dat leverde 28 opties op bouwkavels op. Bij het gebiedskantoor Poort konden zo'n 250 geïnteresseerden het stadsdeel lopend of op de fiets bekijken. Zes mensen namen een opties. Ook Duin was in trek en daar kon Amvest 17 potentiële kavelkopers noteren. Nobelhorst en Vogelhorst gaan verder in gesprek met 4 geïnteresseerden. 

reacties (4)

 • Ab

   

  In Amsterdam is de huizenmarkt al weer overhit. Over een jaar gaat dit ook in Almere gebeuren. Dan krijg je te maken met overloop uit Amsterdam.dus nu investeren in een nieuwe woning is aantrekkelijk omdat de prijzen laag zijn. De hypotheekrente is ook laag.

  reageer
 • Jeroen

   

  Ik kan niet wachten tot mijn huis word opgeleverd!

  reageer
 • ron

   

  ik wel

  reageer
 • Literatuurwijk

   

  Dat "Duin" zo in trek is, begrijp ik echt niet.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert