Vestigingen MyCom en Dixons gesloten

ALMERE
De winkels van MyCom en Dixons in Almere zijn per direct gesloten. Dit als gevolg van het faillissement van moederbedrijf Bas Group. Ook MyCom in Lelystad en Dixons in Dronten zijn daardoor dicht. De Dixons-vestigingen in Lelystad en Emmeloord zijn nog wel open.

Eerder deze week liet de Bas Group nog weten dat alle winkels ondanks het faillissement gewoon open zouden blijven. Dat blijkt slechts voor een aantal filialen van MyCom en Dixons het geval te zijn. In veel andere steden zijn de winkels ook gesloten.

iCentre, dat ook onderdeel is van de Bas Group, is in Almere wel gewoon geopend.

reacties (8)

 • ohm1981

   

  2 winkelformules met haast dezelfde meuk. Haal eentje weg en stop alles in één. Scheelt weer in de huur van panden, website-beheer etc.

  reageer
 • Bert van marwiek

   

  Wat jammer nou, nu MyCom ook dicht is blijven er maar 2 a 3 computerzaken open. Die ontiegelijk bagger zijn vanwege de keihoge prijzen, achja. Wat jammer, nog meer leegstand en weer meer bestellen via het internet

  reageer
 • Jay

   

  De hoofdredactie van de omroep zou zich eens stevig achter de oren moeten krabben bij dit soort kritiek. Jaar in jaar uit toont Omroep Flevoland nooit écht belangstelling voor wat er in de provincie (lees: buiten de gemeentehuizen) gebeurt. Kwalijk. Neem eens een voorbeeld aan bijvoorbeeld RTV Noord: compleet ingebed in de Groninger samenle ving, de omroep ván en vóór de Groningers, omarmd door iedereen.

  reageer
 • Ricker

   

  Wel bijzonder dat er nooit een reactie van de redactie volgt op input nav mensen die hier reageren. Ik lees de laatste tijd vaker berichten over beperkte nieuwsberichten en vind dat een organisatie die bestaat bij de gratie van de belastingbetaler dat er tweerichtingsverkeer zou moeten zijn.

  reageer
 • Henk

   

  Typisch Omroep Flevoland, wel Almere en Lelystad noemen maar niet kijken wat er in Dronten en Emmeloord met de Dixon aan de hand is. Tijd dat de overheid het geld aan Omroep Flevoland halveert en Dronten geld geeft om samen met Overijssel aandacht aan Dronten te geven en het geld van de NOP kan naar Omrop Fryslan die willen beide vast wat extra kijkers waar Omroep Flevoland toch niet in geïnteresseerd is..

  reageer
 • Maartje

   

  oei dat wordt wel eenrichtingsverkeer daar Overijssel totaal en geen belang heeft bij niet geïnteresseerd is in Dronten, welke plaats niets te bieden heeft

 • Pzaal

   

  Inderdaad, zo gaven ze totaal geen vruchtbaarheid aan de Haven Festival in Almere Haven. Wat ik nogal apart vond, Krijg je wel een andere kleine festival te zien waar je een paar mensen alleen maar slappe frikadellen zag eten..

 • laat alle reacties zien
 • Anoniem

   

  En de dixons in Emmeloord? Hoe zit het daarmee? Of eindigt Flevoland weer bij de Ketelbrug?

  reageer
 • Jake

   

  Haha ja! Voor mij heet dat Noordoostpolder. Willen jullie toch graag zo? Doe niet zo zielig joh!

 • Dat zat er dik in, wel jammer vond het leuke winkels, gelukkig kan ik nog wel met me iPhone terecht in de stad (zolang dat nog duurt) anders naar Amsterdam wat weer veel tijd en parkeergeld gaat kosten.

  reageer
 • Whoknows

   

  en de vestigingen in de rest van de provincie, tellen die misschien ook nog mee, of is Flevoland alleen maar Almere en Lelystad tegenwoordig

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert