Openingsavond Halloween op Walibi uitverkocht

BIDDINGHUIZEN
De openingsavond van Halloween Fright Nights bij Walibi Holland in Biddinghuizen is uitverkocht. Volgens Walibi is het voor het eerst dat er voor de openingsavond van het griezelevenement vooraf al geen kaartjes meer zijn.

Twee maanden geleden ontstond er al ophef over de griezelavonden. Naast horrorshows en spookhuizen is er dit jaar ook een ruimte waar liefhebbers van SM hun hart kunnen ophalen. Acteurs gaan daar aan de slag met zwepen, lak, leer en bondage.

Volgens de ChristenUnie in Dronten gaat Walibi daarmee een grens over. Tot en met 1 november zijn de griezelavonden er iedere vrijdag, zaterdag en zondag.

reacties (6)

 • Hendriksen

   

  @lely Walibi schreeuwt om aandacht. Ze hebben ze diverse filmpjes gemaakt voor fansites en mediasites met die clown in de hoofdrol. Als je zoekt op internet vind je ze snel. Normaal gesproken wordt elke persbericht dat Walibi eruit gooit hier beplaatst. Dus ik verwachte van de redactie dat ze ook een filmpje voor ons flevolanders wel zouden plaatsen vandaar.

  reageer
 • Alerter

   

  Volkomen terecht ophef over griezelavonden, horrorshows en spookhuizen die al lang geleden (duizenden jaren) de grens overschreden. Ook wat dat betreft is er niets nieuws onder de zon. En naast Walibi Holland is bovenal de gemeente Dronten als vergunningverlener aansprakelijk voor het overschrijden van zulke grenzen. Elk volksbestuur in Nederland vanaf het Koningshuis en haar regering behoort zich te bezinnen door zich af te vragen: Wat voor positieve en nuttige bijdragen leveren onderricht en viering van angstenopwekking, bangmakerij en martelverheerlijking aan onze samenleving, en dan in eerste instantie kinderen? Of is het slechts om de buitensporige lusten en het egoïstische genot van volwassen mensen, die dat maar al te graag in stand willen houden door het aan kinderen over te brengen? Jesaja 5:20 Wee hun die het kwade goed noemen en het goede kwaad; die duisternis voorstellen als licht en licht als duisternis; die bitter doen doorgaan voor zoet en zoet voor bitter.

  reageer
 • Lely...

   

  Huh..?? Wat zeg je nu eigenlijk..??

  reageer
 • Hendriksen

   

  het verbaasd me dat het YouTube filmpje speciaal voor ons nog niet hier staat.

  reageer
 • rick

   

  Tuulijk krijgen ze weer aandacht.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Je kan de grens niet meer over gaan, die hebben we niet meer dat zou de christen unie toch moeten weten 😇

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert