Auto met pech aangereden, Buitenring lange tijd afgesloten

ALMERE
De Buitenring in Almere is zaterdagmiddag geruime tijd afgesloten geweest nadat ter hoogte van de Sieradenbuurt een auto met pech werd aangereden.

Door de aanrijding brak een wiel van de auto af. Ook de achteropkomende auto raakte flink beschadigd. Volgens de politie zaten in de auto's opgeteld vijf personen. Twee inzittenden zijn voor controle naar een ziekenhuis gebracht.

Vanwege politieonderzoek en opruimwerkzaamheden is de Buitenring tot na vier uur afgesloten gebleven.

reacties (13)

 • Jan

   

  Gelukkig weet u het altijd beter!! En meent u zelfs de betrokkenen terecht te moeten wijzen op hun bevindingen. Hulde!

  reageer
 • Jeroen

   

  Precies, veiligheid in het verkeer begint bij inzicht en dus: niet te dicht op jouw voorganger en verder kijken dan enkel het voertuig voor je.

  reageer
 • Dick

   

  Dan zit je dus te kort op je voorganger! En ik probeer ook altijd nog een paar auto's voor mijn voorganger te kijken. Dmv er langs kijken, door de ruiten van de auto heen kijken etc.

  reageer
 • Ben

   

  Als er bijvoorbeeld een auto voor je rijdt die in 1 keer uitwijkt naar links en er een stilstaande auto opdoemt voor jou, ben je een knappe vent als je dat op tijd kan ontwijken. Doe niet van die domme uitspraken als je niet weet wat er is gebeurd.

  reageer
 • Ben

   

  Auto had helemaal geen pech. Mensen zijn gewoon stil gaan staan op de rijbaan.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Dick

   

  Je wilde toch niet met droge ogen beweren dat je oplettend gereden hebt als je op een stilstaande auto kleunt. Ook al kon je door omstandigheden niet naar links uitwijken. Ik heb ook wel eens een ongeluk ervaren en kom er gewoon 100% voor uit dat ik te kort op mijn voorganger zat, dus dat het daarom mijn fout was.

  reageer
 • Barbara

   

  Heel erg bedankt voor uw hulp voor mij en mijn zoon. De kortzichtige reacties van mensen doen mij heel veel pijn. er was geen sprake van bellen appen make up opdoen. Gelukkig weten wij zelf hoe t zit. nogmaals ontzettend bedankt voor uw hulp. fijn dat er nog zulke bestaan. het gaat goed met ons. mijn zoon en moeder hebben niks. Ik zelf gebroken en gekneusde rib. maar dat komt allemaal weer goed.

  reageer
 • Dick

   

  Zo ongefundeerd is die uitspraak niet. Ik zie dagelijks op de snelweg gemiddeld 1op 5 automobilisten dingen doen die niet samengaan met verkeer. Dat kan zijn van telefoon checken tot opmaken in de auto. Stak naar beneden kijkend naar alles wat de aandacht van de weg afhaalt.

  reageer
 • Eerstehulp

   

  Wij reden er als eerste langs en hebben eerste hulp verleend. Zoals hier meteen wordt gesproken over de schuldvraag is te ongenuanceerd. Voor alle betrokken is dit heftig om mee te maken en met zulke lompe opmerkingen toon je enkel en alleen je eigen domme niveau aan. Volgens ons maken alle slachtoffers naar omstandigheden goed. De gordel en airbags hebben hun werk gedaan. Gebruik je gordel dus altijd!

  reageer
 • Willem A-buiten

   

  Zal wel met zijn telefoon bezig zijn geweest is nogal een boute uitspraak als je geen idee hebt wat er aan de hand was...kan ook roepen dat ie dronken was of dat ie verblind werd door de laagstaande zon.....Dit kan je toch niet roepen ongehinderd door enige vorm van kennis

  reageer
 • Dick

   

  Wat doe je dan stil te staan op een dreef waar je 100km/u mag. Als je dan om wat voor reden ook je auto aan de kant zet zet hem dan in elk geval in de berm en niet half op de weg. Daarnaast heeft degene die er op gekleund is ook behoorlijk z'n ogen dicht gehad. Zal wel met z'n telefoon aan de gang zijn geweest.

  reageer
 • Dennis

   

  Pech geval of niet. Hoop dat de slachtoffer niet ernstig gewond zijn en snel herstellen. Materiele schade is vervangbaar.

  reageer
 • Willem A-buiten

   

  Volgens een betrokkene op Facebook was het geen pechgeval.....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert