Tevredenheid ondernemers blijvend onderzocht

ALMERE
Almere wil de tevredenheid van de ondernemers in de stad jaarlijks meten. Dat schrijft wethouder Mark Pol aan de gemeenteraad.

Via het Ondernemersloket wordt de ondernemers ook nu al gevraagd wat ze vinden van de dienstverlening, de kwaliteit en de snelheid waarmee ze door de gemeente worden geholpen. Dat wil de wethouder nu ieder jaar doen.

Ook wil de gemeente weten wat de ondernemers vinden van de bereikbaarheid van de stad met auto en openbaar vervoer, de veiligheid en het aanbod van geschikte panden. Daarnaast krijgen de ondernemers jaarlijks gelegenheid om te melden wat ze vinden van de ontwikkelingen van de economie in en om Almere.

reacties (6)

 • Sjaak de

   

  Almere wil tevredenheid ondernemers blijven meten. Er zijn hier speciale stripjes voor je doet er wat urine op en het stripje geeft haarfijn het azijn gehalte weer.

  reageer
 • ron

   

  waar en wanner heb ik dat al eerder gelezen ..... " gevraagd wat ze vinden van de dienstverlening, de kwaliteit en de snelheid waarmee ze door de gemeente worden geholpen. Dat wil de wethouder nu ieder jaar doen. " denk je dat het verandert en verbetert door het telkens te vragen of gewoon bij de 1e keer vragen te verbeteren ? Ik vermoed het 2e. zinloze actie dus. " weten wat ze vinden van bereikbaarheid van de stad met auto " je weet toch allang dat die de aankomende jaren sterk gaat verbeteren; zinloze actie dus " weten wat ze vinden van bereikbaarheid van de stad met openbaar vervoer" je weet toch al dat dat over 1,5 jaar sterk achteruit zal gaan; zinloze actie dus. "de veiligheid en het aanbod van geschikte pand" had je toch al gevraagt .... .

  reageer
 • Hannes

   

  Zie het als een bijstelling naar de nieuwe economie.

  reageer
 • Merel T.

   

  Daar kan de gemeente Lelystad een voorbeeld aan nemen. Hier maken ze alles liever kapot dan dat ze naar de ondernemers luisteren. En achteraf maar klagen dat er zoveel winkelpanden leeg staan.. Ra ra, hoe zou dat nou komen??????

  reageer
 • Hans

   

  Raar dat ze dat nog moeten gaan onderzoeken volgens mij heeft het de afgelopen jaren allang gebleken dat de meeste ondernemers en winkeliers absoluut niet tevreden zijn met het gedrag van de gemeente.

  reageer
 • Ton

   

  Als het onderzocht wordt heb je feiten waar je iets mee kan anders blijft het steken op aannames. Fijne zondag.

 • laat alle reacties zien
 • Frenky

   

  Tevredenheid of niet het zou toch verder onderzocht moeten worden.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert