"MAC3PARK nieuwe naamgever stadion PEC Zwolle"

FLEVOLAND
De Flevolands vastgoedverhuurder MAC3PARK is de nieuwe naamgever van het voetbalstadion van PEC Zwolle. Dat melden verschillende twitteraccounts die het nieuws rondom de voetbalclub volgen. Eigenaar Meine Breemhaar van MAC3PARK wil niet bevestigen dat zijn bedrijf de nieuwe naamgever is van het IJsseldelta Stadion. Ook een woordvoerder van PEC Zwolle wil er niets over zeggen.

De supporterswebsite PEC.nu schrijft dat maandag de laatste afrondende gesprekken worden gevoerd tussen beide partijen over de sponsoring van het stadion. Ook Forza PEC Zwolle schrijft daarover en meldt dat het contract komend weekend voor de wedstrijd tegen Vitesse getekend wordt.

Tijdens een symposium vorige maand liet Breemhaar al weten dat MAC3PARK de Zwolse voetbalvereniging ging sponsoren. Toen was er sprake van reclameborden in en rond het stadion.


reacties (8)

 • Hendrydraxler

   

  Vincent de Vries ForzaPECZwolle twitter account hebben ruim 8000 volgens op Twitter gekocht!! En kopieren vaak wat PEC.nu al eerder poste..

  reageer
 • Marijke

   

  Meine heeft dit al verteld tijdens zijn presentatie / lezing bij het Lionssymposium in de CAH in september.

  reageer
 • Janspec

   

  Natuurlijk, als PEC Zwollesupporter ben ik blij met iedere euro waarmee PEC gesteund wordt. Vanwege binding met de regio - Dronten, Flevoland en PEC dat kan prima - ook niet gek. Dat supporters uit Dronten, oostelijk Flevoland meer hebben met PEC dan bijv. met Ajax. Ga zo door. Er spelen momenteel al 5 Ajaxtalenten bij PEC, en het is gezellig op de tribunes. Kom maar 's kijken. Voor de resultaten van PEC hoeft niemand zich de laatste jaren te schamen. Fijn dat Oom Dagobert (Breemhaar) vanuit Flevoland de club wil sponsoren. Natuurlijk krijgt ie er de nodige publiciteit voor terug. Betekent dit dat er om het stadion een MAC3Park komt, sterker nog dat we het hele stadion als zoiets moeten zien? Als deze sponsoring de laatste stap is, om het stadion te gaan inbreiden, vergroten tot zo'n 15.000 toeschouwers en er iets fraaiers van te maken (blauw-witter aan de binnenkant), ja graag! De naam roept bij mij toch assiociaties op met de MAC (Donalds), ook al begunstiger aan het kidsvak ed.

  reageer
 • man zonder naam

   

  wat wordt de naam van het stadion?

  reageer
 • Trainer

   

  Slimme marketingzet van MAC3park. Gaat veel positieve publiciteit opleveren.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Hans

   

  Haha Breemhaar die als voorzitter van Sportbedrijf Dronten ook bij ASVD een dikke vinger in de pap heeft krijgt nu ster allures. De nieuwe Joop Munsterman uit Dronten. Nou Ron Jans dat wordt dus de kneusjes van ASVD opstellen in de hoop dat ze er 1 verkopen. De opbrengst tsja die gaat natuurlijk naar Breemhaar. Helaas weinig ster spelers bij ASVD die miljoenen opbrengen.

  reageer
 • peteratea

   

  Erg grappig hoe Almere haar sponsors vergeet binnen te halen.

  reageer
 • Vincent de Vries

   

  Het nieuws werd als eerste gemeld op twitter door ForzaPECZwolle!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert