OM wil opnieuw tbs voor moordenaar

LELYSTAD
Het Openbaar Ministerie wil dat de 42-jarige moordenaar van Sandra Goppel uit Lelystad opnieuw tbs krijgt. De man is sinds maart van dit jaar op vrije voeten omdat de dwangverpleging was beëindigd. Volgens het OM heeft hij mogelijk de voorwaarden voor zijn vrijlating overtreden.

De man stak in 1994 zijn 17-jarige vriendinnetje Sandra dood. Daarna stak hij haar in brand en begroef hij het lichaam. Daarvoor kreeg hij tien jaar cel plus tbs. Begin dit jaar dacht de rechter dat de man klaar was voor een volgende stap, en werd de dwangverpleging afgebouwd.

Nu blijkt dat de man is opgepakt op verdenking van mishandeling en bedreiging. Het Openbaar Ministerie wil hem daarom nu weer dwangverpleging opleggen voor ten minste twee jaar. De rechter neemt op 26 oktober een besluit.reacties (5)

 • Sonja

   

  Vastzetten en nooit meer vrijlaten..

  reageer
 • Petra

   

  Iemand in brand steken en dan begraven en twintig jaar later opnieuw mishandelen en bedreigen??? Hij begrijpt het echt niet en het gaat ook nooit gebeuren. Oppakken en nooit meer loslaten! Raar trouwens, zij wordt met haar complete naam genoemd en dat zielige Surinamertje van rond de 40 niet.

  reageer
 • Bas

   

  Rechters zouden minder moeten denken. Daar blinken ze namelijk niet in uit. De meeste rechters zijn volkomen wereldvreemd!

  reageer
 • Bram

   

  Nu opsluiten voor de rest van z'n leven, blijft een gevaar voor de samenleving,dus Rechters niet meer denken maar doen.701

  reageer
 • Koos

   

  Waarom wordt hier niet de naam vermeld van deze man zodat iedereen weet wie het is en dat hij dus gevaarlijk is. Opsluiten voor de rest van zijn leven!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert