Man overleden na mishandeling in woning

LELYSTAD
Een man uit Lelystad is zondagavond overleden nadat hij eerder die dag in zijn woning aan de Baai ernstig was mishandeld. Dat heeft de politie dinsdagmiddag bekend gemaakt.

Het 44-jarige slachtoffer werd rond drie uur 's middags door agenten in het huis aangetroffen. Omdat de man ernstig gewond was, werd een traumahelikopter ingezet. Het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Ondanks pogingen hem te redden, is hij die avond aan zijn verwondingen overleden.

De politie heeft zondag in de woning een 48-jarige Lelystedeling aangehouden. Hij is in verzekering gesteld. Dinsdag is sectie op het slachtoffer verricht om de precieze doodsoorzaak vast te stellen.

reacties (5)

 • Mo

   

  Sterkte voor de nabestaanden....trieste gebeurtenis

  reageer
 • Hilda

   

  Verschrikkelijk, moet je heel erg gestoord zijn om dood te slaan. Hoop dat degene die dit gedaan heeft, flink wat straf krijgt.

  reageer
 • Klaas

   

  Tragisch om nog een zoon te verliezen door zinloos geweld. Sterkte voor de nabestaande.

  reageer
 • Ramona

   

  Verschrikkelijk. Ik hoop dat de dader de maximale straf krijgt opgelegd. Die man is vader geweest een zoon geweest een broer geweest. D Dit mag niet licht opgevat worden. Dit vraagt om gerechtigheid. Veel sterkte aan de nabestaanden toegewenst.

  reageer
 • Manon

   

  Veel sterkte voor de nabestaanden. Vreselijke gebeurtenis.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert