"Verbouwing Kunstlinie loopt geen vertraging op"

ALMERE • Wo 14 oktober 2015 | 16:45 • Woensdag 14 oktober 2015 | 16:45
De verbouwing van Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) loopt volgens het stadsbestuur van Almere geen vertraging op. Op dit moment wordt volgens plan aan de afronding van het voorlopige ontwerp gewerkt. Dat antwoordt het college van B en W op vragen van D66. Het is volgens het college gebruikelijk dat een tijdsplanning wordt aangepast als een verbouwing meer vorm krijgt.

KAF is eind vorige maand van start gegaan in het pand van Schouwburg Almere. In de nieuwe culturele instelling zijn verschillende Almeerse kunstinstellingen samengevoegd. Het pand moest vanwege de samenvoeging voor 3,5 miljoen euro worden verbouwd.

De verbouwing van het pand staat gepland voor mei volgend jaar. Dat komt volgens een woordvoerder van KAF omdat het tijd kost om plannen te maken en het project aan te besteden. Bovendien wil de kunstinstelling met de verbouwing wachten tot na het schouwburgseizoen, zodat theaterbezoekers er geen last van hebben.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel