Flevolanders lopen modellencarrière mis

FLEVOLAND
De vier Flevolandse modellen die woensdagavond in de finale stonden van de Elite Model Look Nederland hebben geen prijs gewonnen. Ze lopen hun felbegeerde internationale modellencarrière voorlopig mis.

Duizenden jongeren gaven zich op en uiteindelijk namen tien jongens en tien meiden het tegen elkaar op tijdens deze 32ste editie van de modellenwedstrijd. Onder hen waren Kyona van Santen, Daney Jans en Raimon Vrijhoeven uit Almere en Xando Koster uit Lelystad. Ze kregen in aanloop naar de finale een bootcamp waarbij ze adviezen kregen over sporten en gezond eten.

De 15-jarige Anouk uit het Gelderse Wijchen en de 15-jarige Mattia uit Hoogblokland in Zuid-Holland gingen er met de hoofdprijs vandoor.

reacties (1)

  • Thomas

     

    Waarom je zou willen werken als een professioneel stuk vlees, waar je geacht wordt om respectievelijk als man je te vergiftigen met steroids en als vrouw je uit te hongeren, in plaats van jezelf te ontplooien in het leven ontgaat mij volledig. Maar goed, misschien ben ik te logisch aangelegd om dat te begrijpen o.i.d.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert