Wagenaar haalt kwart miljoen op binnen 30 minuten

BIDDINGHUIZEN • Vr 16 oktober 2015 | 15:58 • Vrijdag 16 oktober 2015 | 15:58
Het bedrijf Wagenaar Wegbebakening uit Biddinghuizen heeft bij een crowdfundings-website binnen een half uur 250.000 euro opgehaald. Dat meldt Collin Crowdfund. Wagenaar heeft geld nodig om een nieuwe vinding goed op de markt te kunnen zetten. Het bedrijf is gespecialiseerd in wegafzettingen en manieren om auto's en vrachtwagens op wegen te leiden.

Sinds 2012 heeft Wagenaar een botskussen ontwikkeld dat gebruikt wordt bij wegwerkzaamheden. Als een automobilist onverhoopt door de afzetting rijdt komt hij in het kussen terecht, zodat niemand gewond raakt.

De vraag naar het botskussen neemt dusdanig toe dat het bedrijf geld nodig heeft om de productie te kunnen verhogen. Volgens een woordvoerder van Collin Crowdfund is het nog niet eerder voorgekomen dat het benodigde geld zo snel is binnengehaald. Wagenaar leent het geld van de investeerders en geeft 7,5 procent rente.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel