Weinig belangstelling voor wandelen tegen mensenhandel

ZEEWOLDE
Aan de eerste Walk for Freedom in Zeewolde doen zaterdag twaalf mensen mee. De wandeling maakt onderdeel uit van de wereldwijde campagne A21 om mensenhandel onder de aandacht te brengen en daar geld voor in te zamelen.

De wandeling begint zaterdagmiddag om 14.00 uur op het Kerkplein in Zeewolde. Daarna volgt een wandeling door het dorp van 5 kilometer.

In Nederland zijn er verder nog Walks for Freedom in onder meer Amersfoort, Enschede en Den Haag. De organisatie van de editie in Zeewolde hoopt dat er volgend jaar hier meer mensen mee lopen.


reacties (4)

 • Tsja

   

  Met ons huidige beleid vrees ik dat er straks helemaal geen draagvlak meer is voor dit soort initiatieven. Mensen zijn het zat, ondanks dat deze organisators hier niets van willen horen en geloven in hun eigen gelijk. Walk voor Freedom prima maar begrijp niet dat daar geld voor opgehaald moet worden want als ik wandel kost het niets. En de mensenhandel raak je door dit soort initiatieven echt niet kwijt. Hoe naar dat ook is. Als er ergens geld aan te verdienen is zullen deze dingen altijd blijven bestaan. Ons kabinet vindt het prima zo en leunen rustig achterover. Geen enkele partij uitgesloten.

  reageer
 • Jeroen

   

  Wat denk je zelf?

  reageer
 • Johan

   

  Dan zou ik beginnen met een beetje bekendheid er aan te geven...

  reageer
 • Zucht

   

  Ik denk dat de mensen al die "acties" meer dan zat zijn ... Hoe goed het doel ook is

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert