Glazen Huis stopt ermee

EMMELOORD
Het Glazen Huis in Emmeloord stopt er mee. De organisatie merkte dat de belangstelling voor het evenement zowel bij het publiek als bij de deelnemende bedrijven terugliep. Daarom is nu besloten er definitief een punt achter te zetten.

Er is nog gekeken naar een eventuele alternatieve actie op kleinere schaal, maar die gaat ook niet door.

In navolging van het landelijke Glazen Huis heeft de Emmeloordse variant vier jaar bestaan. Dj's sloten zich in de week voor Kerst drie dagen op in een glazen huis om geld in te zamelen voor de landelijke campagne van 3FM, Serious Request.

reacties (4)

 • idee

   

  had gewoon op het deel moeten staan ipv ergens achteraf in een hoekje waar iedereen in de weg staat

  reageer
 • Polderling

   

  Op een kale lege deel zonder iets erbij tussen de auto's of in een geschikt toen nog leeg klein winkeltje naast een twee kroegen. Je kunt denken dat alles op de deel in goud verandert of zelf voor goud gaan...

 • Serge

   

  Zo, nu moet die 3FM-ellende nog stoppen. Wij betalen die complete productie, dus dat bij elkaar verzamelde bedrag is indirect een sigaar uit eigen doos.

  reageer
 • wallander

   

  Zo, dat hebben we dan ook weer gehad!Op naar het volgende vermaak.

  reageer
 • Jan

   

  Laat ze maar eens geld inzamelen voor onze ouderen en chronisch zieken ipv de arme landen die arm gehouden worden door de multinationals etc.

  reageer
 • Polderling

   

  Ik neem aan dat u al uw producten met grondstoffen uit die landen daarop controleert en in het schap van elke winkel waar u komt laat staan? U koopt ook altijd dure producten waarvan zeker is dat de producenten en het personeel op Europees niveau betaald heeft gekregen? Je kunt ook denken: hier geld inzamelen voor de mensen daar geeft hen daar een draagbaar leven, komen ze de zee niet over in wrakke bootjes en kost ons dat geen bakken geld aan uitkeringen etc. Dan kan dat geld weer naar de groepen die hier ook geld nodig hebben. Het project op zich was mooi zolang het duurde maar een paar keer slecht weer hielp ook niet echt mee natuurlijk

 • Ikke

   

  En ondertussen irriteer ik mij mateloos aan de opmerking: ouderen en chronisch zieken. Geloof mij zo slecht hebben wij het niet in vergelijking met andere landen.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert