Glazen Huis NOP wil op andere manier verder

EMMELOORD
Het Glazen Huis in Emmeloord gaat waarschijnlijk volgend jaar op een andere manier verder. De organisatie die het evenement de afgelopen vier jaar verzorgde, liet zaterdag weten er mee te stoppen door de teruglopende belangstelling van publiek en bedrijven.

Een nieuw bestuur wil de traditie toch voortzetten, maar wel in een andere opzet. De dj's zullen waarschijnlijk in een zaal van 't Voorhuys hun muziek draaien. Ook wil de nieuwe organisatie niet langer geld inzamelen voor de landelijke actie Serious Request van 3FM.

De opbrengst zou ten goede moeten komen aan goede doelen in Noordoostpolder.

reacties (3)

 • Henk

   

  Een nieuw bestuur wil de traditie toch voortzetten, mm waar zijn die andere dan heen, en waarom zijn ze weg. waar licht het knelpunt. het glazen huis is een initiatief van serious - request het thema voor dit jaar de DJ’s in Glazen Huis zetten zich in voor toekomst jongeren in oorlogsgebieden. volgend jaar een ander doel bepaald door serious - request !!! En nu gaat een groep, uit Emmeloord even bepalen dat het een ander doel moet zijn dan waar het glazen huis zijn actie op heeft gemaakt dan de initiatief nemers. volgens mij is dit zo strafbaar al wat.

  reageer
 • Edwin Lubben

   

  het stop niet Henk, we gaan met een nieuw bestuur gewoon verder, en dit jaar is te krap aan tijd, maar in 2016 gaan we dit evenement weer realiseren, en de roep om lokale goede doelen te ondersteunen vind erg veel waardering onder de bevolking, en aangezien dit evenement ook mede voor het publiek word gehouden hebben zij ook recht om hun mening te geven, en daar luisteren wij naar...

  reageer
 • henk

   

  het stopt dus gewoon zoals eerder aangegeven. de naam Glazen Huis mag je echt niet gebruiken als je je opbrengst niet aan dat initiatief afstaat. en plat geld inzamelen kunnen we allemaal. laat de bewoners van de NOP gewoon wat meer geld bij de plaatselijke middenstand besteden die hebben het erg hard nodig.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert