Tulpeiland voor kust Zeewolde bijna klaar

ZEEWOLDE
Het Tulpeiland voor de kust van Zeewolde wordt volgende week donderdag officieel in gebruik genomen.

Het eiland bij de Polderwijk ziet er van bovenaf uit als een tulp. Er is een passantenhaven met plek voor 80 boten en er komen voorzieningen voor toerisme en watersport op het eiland in het Wolderwijd.

Mogelijk komt er later ook een horecagelegenheid en er zijn plannen om een strand aan te leggen rond het Tulpeiland.

reacties (3)

 • Rob

   

  Je hebt altijd mensen die zeuren en het is nooit goed

  reageer
 • Henk

   

  Zeewolde ten voeten uit. Megalomaan geld over de balk project, of in dit geval, geld in het water gooien! Wie bedenkt nu zoiets? Volslagen zinloos project, uitsluitend ter ere en meerdere glorie van meneer de burgemeester en zijn 'raad'?

  reageer
 • Ik

   

  Gaan we weer een vliegtuig huren omdat je, alleen van bovenaf, kunt zien dat het "iets"wegheeft van een tulp, want welke tulp heeft, behalve onder de bloem, ook nog opzij van de bloem een steel? Geniaal bedacht !

 • Nk

   

  Een volstrekt idioot geval en ook nog op de verkeerde plaats. Had dat dure ding dan tenminste bij het centrum gelegd. Nu heeft geen enkele Zeewoldenaar er wat aan. De mensen met een boot leggen misschien aan en gaan dan lekker gezellig naar de overkant (vlakbij) in Harderwijk!

  reageer
 • Joep

   

  Ja natuurlijk aanmeren bij het tulp eiland en dan naar Harderwijk hoe lopen ? of stukie zwemmen ? Als ik naar Harderwijk wil en ik ben met de boot dan vaar ik daar wel naar toe :-)

 • harmpie

   

  je hebt dus geen idee waar het Tulp eiland precies ligt. Oriënteer je eens eerst voor je reageert. Proef uit je reactie alleen maar jaloezie, een beetje zielig figuur ben je dus.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert