Uitstel rechtszaak geweld tegen NS-personeel

ALMERE
De rechtszaak tegen een Almeerder die wordt verdacht van geweld tegen NS-personeel is uitgesteld. De rechter in Lelystad wil meer informatie over de psychische gesteldheid van de verdachte.

In februari zou de man op het station in Hilversum drie opsporingsbeambten hebben mishandeld. Ze wilden zijn vervoerbewijs controleren, maar de Almeerder verzette zich daartegen. Hij schopte en sloeg de medewerkers en deelde een kopstoot uit. Ze liepen verwondingen in hun gezicht op. Een van hen werd in het gezicht gespuugd. Op het politiebureau richtte de treinreiziger ook nog vernielingen aan.

De man zit momenteel al een straf uit van negen maanden voor een straatroof. Het incident op het station komt nu in januari weer voor de rechter.

reacties (2)

 • john johan otten

   

  is dat niet de trein van hilversum naar Almere centrum?jammer dat ik niet opdat toneel aanwezig was,want als wederomgeboren christen en burgewr had ik onherroepelijk de trein stilgezet midden ind e polder via de noodrem zo iets als de spporweg staking 1903 als onze machtige arm het wil staat heel het rdar werk stil en dan nog wel letterlijk en figuurlijk en op de dijk waar het waait door te me laten oppakken voor in het me busje de duwen.benne wij als wel betaalde reizigers dit soort lieden liever kwijt dan rijk en weet men ook gelijk wie johnny of john johan otten is.afz mij zelf john johan otten nu inwoner van hoogeveen sinds 11 augustus 2015.

  reageer
 • snorretje

   

  Een voorbeeld burger. Je ziet het direct.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert