'Duidelijkheid grootschalige noodopvang deze week'

FLEVOLAND
Het provinciebestuur denkt eind deze week duidelijkheid te kunnen geven over locaties die in aanmerking komen voor grootschalige opvang van vluchtelingen. Dat meldt een woordvoerder van de provincie, naar aanleiding van een verzoek van het Rijk aan alle Nederlandse provincies.

Leen Verbeek gaat in zijn functie als Rijksheer de herfstvakantie gebruiken om samen met de zes Flevolandse gemeenten te inventariseren waar groepen van zo'n 2000 vluchtelingen kunnen bivakkeren.

Minister Plasterk van Binnenlandse Zaken had in eerste instantie de deadline op 19 oktober liggen maar heeft begrip voor het feit dat er meer tijd nodig is.

reacties (6)

 • Opa69

   

  Het is voor de meeste Nederlanders allang duidelijk!! In de Julianakazerne in den Haag, lekker dicht bij Mark Rutte en zijn billemaatjes!!

  reageer
 • KC

   

  Ik hoop dat alle negatievelingen en ik niet in de zelfde situatie terecht komen!

  reageer
 • H.h.d.j.

   

  Misschien naar almere die houden van grote evenementen,

  reageer
 • Dronten heeft in verhouding al veel tov aantal inwoners,hopelijk wordt daar ook naar gekeken.En waar dan ook,buiten de bebouwde kom lijkt mij essentieel.De inwoners van Flevoland vragen hier niet om net als de bewoners van de andere provincies.Alles wat er door vluchtelingen gebeurt is een incident en alles wat de eigen bevolking doet moet streng afgestraft(en dit is echt minder als de vluchtelingen aan 'incidenten' creëren,mag alleen niet gezegd en propaganda machine draait vrolijk verder),deze mentaliteit stoppen zou ook al veel schelen.Oh nee dan zou het kwartje in Den-Haag kunnen vallen dat ze niet slim bezig zijn.

  reageer
 • Tsja

   

  Stelletje sukkels. In de achtertuin van die Rutte komen ze niet want daar zorgt de VVD voor. Ik gok dat er voor Rijksheer Verbeek een hele vette bonus aanhangt.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Begrip??? Zet die ze toch in zijn eigen achtertuin, maar dat zal wel niet.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert