Veiling voor nieuwe keuken kantine Flevo Boys

EMMELOORD
De keuken van voetbalvereniging Flevo Boys in Emmeloord is hard aan vervanging toe. Daarom organiseert de club op 29 januari een grote veiling in de kantine van de club.

Met de opbrengst van de veiling wil Flevo Boys een nieuwe keuken aanschaffen. Er zijn inmiddels gesprekken met diverse leveranciers en de club heeft al een aardig idee hoe de nieuwe keuken eruit moet zien. Die gaat naar verwachting 40.000 euro kosten.

De veilingcommissie benadert daarom leden, sponsoren en bedrijven om spullen of diensten te leveren die geveild kunnen worden. Deelname is volgens Flevo Boys wel vrijwillig; deelnemers krijgen geen geld of promotie als ze iets inbrengen voor de veiling.

reacties (3)

 • Hr

   

  Als elke speler zijn premie inleverd als ze verliezen dan heb je zo een nieuwe keuken bij elkaar . Elk haar nieuwe spelers kopen maar 1 keer een goede investering doen voor jaren lukt niet ?

  reageer
 • Tsja

   

  Wat mankeert er aan deze keuken ziet er toch nog prima uit volgens mij.

  reageer
 • Gerco ter Wijlen

   

  Beste Flevo boys Geef je 1 ste elftal spelers iets minder en je kunt een mooi keuken bouwen waar ieder LIDVAN jullie club plezier van heeft. Alvast bedankt

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert