Conferentie over sociale robots in Almere

ALMERE • Vr 23 oktober 2015 | 11:12 • Vrijdag 23 oktober 2015 | 11:12
In Almere vindt donderdag en vrijdag de eerste internationale conferentie plaats over sociale robots in therapie en educatie. New Friends 2015 wordt georganiseerd door een internationaal consortium van universiteiten en hogescholen.
 
Sociale robots zijn een onmisbaar therapeutisch instrument. Therapeutische robots worden met succes ingezet voor groepen met bijzondere behoeften, zoals kinderen met autisme, mensen met dementie en kinderen in het ziekenhuis.
 
Almere is gekozen als locatie voor deze internationale conferentie vanwege de vele mogelijkheden van de stad en de nabijheid van Schiphol. Naast Windesheim Flevoland is onder meer de gemeente Almere betrokken.

Deel artikel

reacties (1)

  • ...

      Vr 23 oktober 2015 Vrijdag 23 oktober 2015

    BAH wat een stemmingsmakend reclame artikel vanuit de dummyindustrie, gesponsord door Omroep Flevoland. Een ONMISBAAR en zelfs THERAUPAUTISCH instrument ?? Het is commercie, hier zit geen zorgconcept achter. New Friends, hoe eng wordt dit gebracht ? Dit is een perfect voorbeeld van hoe media, commercie en domme mensen samen een gevaarlijke combinatie bedrog vormen.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert