Dronterringweg sneller open

DRONTEN
De Dronterringweg, de verbinding tussen Dronten en Swifterbant, kan over 1,5 week gewoon heropend worden. De provincie Flevoland gaat de duiker in de Elandtocht dit najaar toch niet vervangen. Onzekerheid over een nabijgelegen waterleiding heeft ertoe geleid dat dit werk is uitgesteld tot 2016.

Gevreesd wordt dat de vervanging van de duiker kan leiden tot schade aan die waterleiding. De Dronterringweg krijgt momenteel nieuw asfalt vanaf de Swifterringweg tot aan de rotonde Overijsselseweg.

De provincie kan nog niet zeggen wanneer de vervanging van de duiker gaat plaatsvinden. Ook is nog niet bekend of en hoe lang de Dronterringweg voor deze werkzaamheden moet worden afgesloten.


reacties (4)

 • Anita

   

  Hoezo sneller? Zou toch ook tm oktober afgesloten zijn..dat is toch over 1, 5 week.

  reageer
 • tanja

   

  Ik heb geen boerderij maar ook erge last van een afsluiting van de weg... of is het alleen erg als het oogsttijd is?!!? Je dupeert altijd wel iemand!

  reageer
 • Johan

   

  Wat een onzin, de weg gaat niet sneller open dan gepland. Nee men was een waterleiding vergeten waardoor men de duiker niet kon vervangen. De weg is 7 weken gesloten geweest en de eerste 5 weken is er nier naar de duiker omgekeken, en nou blijkt er ineens een waterleiding in de "weg" te liggen! Die ligt daar volgens mij al tientallen jaren. Conclusie, niks aan de hand dan pakken we dit mee met de rotonde bij De Poort in 2016. WTF! Is men niet bewust wat door deze fout dit de Swifterbantse bedrijven gaat kosten? Het is een schande! Ik mag hopen dat de veroorzakers van deze blunder, de gedupeerden schadeloos stelt!!!

  reageer
 • Jkeees

   

  dan gooien we hem volgend jaar gewoon weer 6 weken dicht in de oogsttijd.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert