Maatregelen voor begrafenis Brian Dalfour onbekend

ALMERE • Vr 23 oktober 2015 | 11:26 • Vrijdag 23 oktober 2015 | 11:26
De politie en de gemeente Almere willen geen enkele mededeling doen over de maatregelen voor de uitvaart van No Surrender-voorman Brian Dalfour. De gemeente deelt alleen mee dat de Kruidenweg in Almere Stad zaterdag enkele uren afgesloten zal zijn.

Dit in verband met de verwachte drukte. Er is vanuit de gemeente ook een brief naar omwonenden gegaan, waarin onder meer de maatregelen wat betreft parkeren duidelijk gemaakt worden. De politie meldt dat de organisatie van de uitvaart in handen is van de familie van Dalfour. Er zijn wel maatregelen getroffen, maar wat deze zijn, maakt de politie niet bekend.

Op de begrafenis van Dalfour, die in Almere woonde, komt naar verwachting een groot aantal motorrijders af. Vanaf 14.00 uur vrijdagmiddag is er een mogelijkheid tot condoleren op de boot Diamond tegenover restaurant Het Veerhuys in de Havenkom. Zaterdagmiddag is de begrafenis in het Uitvaartcentrum Almere.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel