Verkeer muurvast na Halloween Fright Night

BIDDINGHUIZEN
Op de Harderbosweg van attractiepark Walibi Holland in Biddinghuizen naar Harderwijk stond vrijdag rond middernacht een lange file.

Volgens de Verkeers Informatie Dienst werd de verkeersinfarct veroorzaakt door ouders die hun kinderen ophaalden na een Halloween Fright Night. Dat is een populaire griezelavond onder jongeren. Volgens de VID stond er rond middernacht ruim tien kilometer file op de N306. Sommige automobilisten zouden twee uur in de file hebben gestaan.

Het is niet de eerste keer dat het verkeer vast staat op de Harderbosweg. Tijdens evenementen als Opwekking, Lowlands en Defqon.1 is het ook raak. Volgens de VID is de provinciale weg niet berekend op zo'’n grote verkeersstroom.

reacties (5)

 • Marcel

   

  Best licht nog, zo rond middernacht.

  reageer
 • Lien

   

  ' s ochtends was er ook al een opstopping. Werd er aan de weg gewerkt. Niet echt prettig gepland😏

  reageer
 • Neve

   

  Tja, mensen moeten ook wat het weekend te doen hebben heh.

  reageer
 • Pzaal

   

  Dit jaar niet geweest en heb er ook niks aan gemist.

  reageer
 • Marjo

   

  Ben er zelf vorig jaar geweest. Heb zo n enorme afknapper gehad. Te dure kaartjes gekocht, overvolle attracties, en overvolle eetgelegenheden. Ook nog duurdere kaartjes gekocht want dan was er een kortere wachttijd voor bepaalde attracties. Ik vind het een grote flop. Waarom moet dat park zo vol gestouwd worden. Het draait alleen nog maar om geld en niet meer om de lol.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert