Nieuw kunstgrasveld Swift 64' brengt geen geluk tegen Dronten

SWIFTERBANT
Het nieuwe kunstgrasveld van Swift 64' is zaterdagavond officieel in gebruik genomen. Wethouder Ton van Amerongen opende het nieuwe hoofdveld door met een bladblazer de bal in het doel te blazen. Het veld heeft zich tijdens de eerste vriendschappelijke wedstrijd ASV Dronten nog niet helemaal uitbetaald, het werd 2-2.

De Jehova Getuigen, buren van Swift 64', wilde uitbreiden en hebben de grond waarop veld drie en vier lag van de club overgenomen. Als gevolg hiervan is er voor Swift 64' een nieuw veld gekomen dat zij huren van de gemeente.

Het was nog even spannend of het veld op tijd klaar zou zijn voor de wedstrijd omdat de aanleg afhankelijk is van goed weer. Door de juiste weeromstandigheden kon het veld er ruim op tijd worden ingelegd.

reacties (6)

 • Peter

   

  De trainer van Swift en de verslaggever van ASVD hebben het nergens over. Opstoot en staken wedstrijd heeft niet plaats gevonden. Kansloos om dit soort wedstrijden te spelen

  reageer
 • John

   

  Asvd was wat gefrustreerd omdat ze achter stonden en ging steeds harder spelen dus kan je een keer een schop terug verwachten Peter En als Asvd dan ook nog een opstootje er van maakt . Deze eerst de hand in eigen boezem steken.

  reageer
 • Rob

   

  Wat wederom een slecht verslag van omroep Flevoland. Veld was al op 1 oktober klaar. Geen grasmaaier maar een bladblazer! Weinig diepgang en slecht informatie halen!

  reageer
 • John van de w

   

  Asvd is gewoon het beste !

  reageer
 • Peter

   

  Lekkere reclame voor Swift. Na een doodschop van Roskam houdt de scheidsrechter het voor gezien. Lekker begin Seift, ga zo door !

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Cindy van leeuwen

   

  Op foto 3 staat mijn zoontje zou u deze foto naar mij toe Kunnen mailen svp Graag naar: Cindyensam@hotmail.com Bedankt

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert