Nacht van de Nacht druk bezocht

ALMERE
Op stadslandgoed de Kemphaan in Almere is zaterdagavond voor de elfde keer de Nacht van de Nacht gehouden. Het evenement trok een paar duizend bezoekers.

Het bos bij het landgoed was omgetoverd tot sprookjesbos. Op verschillende plekken langs de met fakkels verlichte route werden scenes gespeeld uit Sneeuwwitje.

De Nacht van de Nacht wordt in Almere georganiseerd door Stad en Natuur Almere. De organisatie wil zo aandacht vragen voor de gevolgen van lichtvervuiling. Veel dieren en planten kunnen slecht tegen kunstmatige verlichting.

reacties (10)

 • Jeroen

   

  Dat was iemand anders, of iemand met dezelfde naam. Dat is het nadeel van dit reactiesysteem

  reageer
 • Jeroen

   

  Alsjeblieft zeg. Van een organisatie mag je verwachten dat ze op voorhand problemen tackelen en ondervangen.

  reageer
 • Koos W.

   

  Hallo Caroline, wellicht is het een idee om voortaan kaartjes vooraf te verkopen (kan vrij simpel via internet denk ik). Dan komen mensen niet voor niets en worden parkeerproblemen en teleurstellingen voorkomen.

  reageer
 • Adri

   

  Wees blij dat ze je verhaal aanhoren en er wat aan willen doen. Kan namelijk ook anders.

  reageer
 • Jeroen

   

  Ik ben gelukkig te vroeg van huis weggegaan, waardoor ik de grootse drukte ontlopen heb, maar kwam vrienden in de rij tegen, op het moment dat wij de lampjes terug brachten. Zij konden helaas teleurgesteld rechtsomkeert maken. Het was verder ontzettend leuk gedaan, we hebben ondanks de regen, en de slibberpartijen in het bos, ontzettend genoten.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • mar

   

  sluit me aan bij San. Deze "voorstelling"was ZEKER saai te noemen,in tegenstelling tot voorgaande jaren(de komische acts) Drie kwartier in de rij staan, om dit te zien, was absoluut NIET de moeite waard ! En daar nog entree voor gaan heffen ook :( Als de rij er niet stond, was ik binnen 10 minuten al weggegaan ! Hier komen wij ZEKER niet meer voor terug.

  reageer
 • San

   

  Al een paar keer naar nacht van dr nacht geweest. Was altijd erg leuk. Dit jaar domper vanwege parkeren een ramp en onveilig was. Plus dat je ineens intree moest betalen. Kinderen vonden het saai en hebben helft niet kunnen zien omdat we optijd weg moesten om niet in de hel van drukte wouden komen. Helaas volgend jaar gaan wij niet meer.

  reageer
 • Jeroen

   

  Mosterd na de maaltijd en praatjes vullen geen gaatjes.21

  reageer
 • Caroline Oort, Stad & Natuur Almere

   

  Beste Jeroen, onze welgemeende excuses dat jullie dit overkomen is. In overleg met de politie hebben wij gisteravond, vanwege veiligheid bezoekers, deelnemers en vrijwilligers, de wandelroute vroegtijdig moeten sluiten. Door de enorme toeloop en zoveel mensen in het bos kon de veiligheid niet meer worden gegarandeerd. Wij zullen het evenement evalueren en nemen je reactie hierin mee. Met vriendelijke groet, Caroline Oort.

  reageer
 • Jeroen

   

  Helaas gaat het ten onder aan zijn succes. Mensen die 45 minuten in de file gestaan hebben, en daarna nog eens een half uur in de eerste rij, kregen doodleuk te horen dat ze rechtsomkeert konden maken.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert