"Arbeidsregio beschadigd door discussie overstap"

DRONTEN
De Arbeidsregio Flevoland heeft imagoschade opgelopen, door zich te bemoeien met de overstap die Dronten wilde maken naar de Arbeidsregio Zwolle. Die bemoeienis is verkeerd gevallen bij burgemeester Aat de Jonge van Dronten, vertelt hij zondag in het programma Over Flevoland Gesproken.

Vooral een brief van de voorzitter van het regionaal werkbedrijf, de Almeerse wethouder Froukje de Jonge, om Dronten op andere gedachten te brengen, is de burgemeester in het verkeerde keelgat geschoten. Hij noemt die actie "ongepast".

Het voornemen van het college van Dronten om de Arbeidsregio Flevoland te verruilen voor Zwolle sneuvelde eind vorige maand in de gemeenteraad.

reacties (4)

 • Jacob

   

  Dit soort nieuws betreffende een intern elitaire ruisje tussen de heer De Jonge en een van zijn politieke vrinden, heeft geen enkele toegevoegde nieuwswaarde voor ons als burgers. Misschien had Omroep Flevoland de heer De Jonge eens kunnen ondervragen inzake zijn eigen opgelopen imagoschade alsook naar zijn mening kunnen vragen over het instellen van een referendumverordering in "zijn" gemeente Dronten.

  reageer
 • Dirk2

   

  Werkbedrijf, klachten? Dat is de eerste instantie om af te schaffen en privaat te besteden. Een geldverslindende propaganda machine die weinig tot niets presteert in relatie tot budget. Ik ben het niet eens met Aat maar dat Werkbedrijf heeft werkelijk geen enkel recht van spreken!

  reageer
 • Esveen

   

  Deze burgemeester is veel beter in buskaartjes uitdelen en rondjes rijden op een AZC. Besturen is een ander vak. Kampen heeft geen succes in de regio Zwolle en Dronten verkijkt zoch daar op. Gemeenteraad ziet dat gelukkig op tijd. En nu via de TV zijn gelijk halen? Zwak.9

  reageer
 • DeLuis

   

  Geneuzel met die provincie ook. Als een ieder nou eens maar de wel edel gestelde super burgervader uit Dronterland zou luisteren zou het nog eens goed komen in besturend Flevoland

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert