Moordenaar moet terug naar TBS-kliniek

LELYSTAD
De rechtbank heeft de 42-jarige moordenaar van Sandra Goppel uit Lelystad opnieuw tbs opgelegd. De man was sinds maart van dit jaar op vrije voeten nadat de dwangverpleging was beëindigd, maar hij overtrad de voorwaarden.

Marchal W. stak in 1994 zijn 17-jarige vriendinnetje Sandra dood. Daarna stak hij haar in brand en begroef hij het lichaam. Daarvoor kreeg hij tien jaar cel plus tbs. Begin dit jaar werd de dwangverpleging van de man onder voorwaarden afgebouwd.

De man werd in september opgepakt op verdenking van mishandeling en bedreiging. Voor deze zaken moet hij zich later verantwoorden bij de rechtbank.

reacties (7)

 • Hans Goppel

   

  Wanneer houden jullie nou eens op? Moet dit nu echt elke keer ingewreven worden Laat ons is een keer met rust en rakel niet iedere Keer deze ellende op

  reageer
 • eenboosiemand

   

  Waarom word steeds de naam van het slachtoffer genoemd?! Denk eens aan de nabestaanden! Ze worden er nu weer elke keer aan herinnerd, en dan ook nog eens elke detail puntje voor puntje.. Er zijn al genoeg brieven naar jullie verstuurd daar over. Elke keer naam van slachtoffer en nooit de naam van die klootzak volop! Gooi die zogenaamde "straffen" lekker omhoog. Moord is gewoon levenslang "punt"! Straks komt hij weer vrij en dan doet hij weer het zelfde. Zulke mensen leren nooit van hun fouten!! Opsluiten en nooit meer vrij laten. Diep triest dat dit zo weer moet! Schandalig..!

  reageer
 • .\/\/.

   

  Lees ik goed dat je rechtspraak overbodig vindt, en de voorkeur geeft aan willekeur?

  reageer
 • Barbara

   

  Lees ik goed dat deze man zich weer voor een rechtbank moet verantwoorden? Mijn reactie daarop is: zonde daar tijd en aandacht aan te besteden. Voor de rechter verschijnen is niet meer dan een verzetje voor deze schurk.

  reageer
 • jo jo

   

  Ze zeggen niet voor niks: "Als een hond eenmaal bloed heeft geproeft.." Opsluiten dus deze persoon. Nimmer meer loslaten als je het mij vraagt.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • peter

   

  Waarom lopen dit soort mensen vrij rond?

  reageer
 • Ronny

   

  Jongens nok toch eens met te vermelden wat ie gedaan heeft dit is zo ongelofelijk pijnlijk voor de nabestaanden!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert