Politie zet groots in op arrestatie automobilist

ALMERE
De politie heeft maandagmiddag in Almere groots ingezet op de arrestatie van een automobilist. De man kreeg een stopteken, maar hij negeerde dat en ging er vandoor.

Na een achtervolging stopte hij alsnog in Doemere. Hij moest zijn handen laten zien en hoewel hij eerst meewerkte, besloot hij dat daarna toch niet meer te doen. Onder dreiging van pepperspray is hij uiteindelijk aangehouden.

De man werd gezocht nadat er een melding binnenkwam over een ontvoerd kind. Maar het bleek te gaan om een ruzie tussen twee exen. De kwestie wordt nog verder onderzocht.

reacties (3)

 • Jojanneke

   

  Mevrouw-ex had politie gebeld dat meneer-ex kind ontvoerd zou hebben. Op het politiebureau bleek het niet te gaan om een ontvoering maar om een ruzie tussen twee exen. De recherche heeft de zaak verder in onderzoek. Dit wordt gemeld op Dichtbij.nl. Dus Reaguurder je hebt het bij het goede eind. Twee kwade volwassen ouders en een onschuldig kind staat er weer tussenin. Wanneer leren scheidende ouders nu eens dat hoe naar de scheiding ook is of hoe bedrogen en belogen ze ook zijn, je mag en kunt je kind het niet aandoen om als wapen gebruikt te worden. Je kind heeft juist tijdens de scheiding rust en een goede thuisbasis nodig. Dus moet je als scheidende ouder maar 1 ding doen: slik je trots en woede in en zorg dat het goed gaat met je kind!

  reageer
 • Reaguurder

   

  En weer wordt er over de rug van een kind een scheiding uitgevochten, treurig.....

  reageer
 • tamara

   

  Treurig dat je denkt door een stukje te lezen hoe het in elkaar zit!

 • Kenner

   

  Je voelt je lekkerder in een peugeot;)

  reageer
 • Ben

   

  Tis een fiat.

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert