Schoolspullen uit auto gestolen

LELYSTAD
Maaike van Vulpen uit Lelystad Haven zit met haar handen in het haar. Uit haar Toyota Yaris zijn afgelopen nacht schoolspullen en een laptop gestolen. Krijgt ze die schoolspullen niet terug, dan moet ze een jaar stage opnieuw doen.

Bij die schoolspullen zaten drie zogenoemde proof-to-move-mappen. Daarin is bijgehouden dat Maaike allerlei stages goed heeft doorlopen. Zonder die mappen kan ze in februari geen examen doen.

Maaike geeft toe dat ze dom is geweest. Ze had haar auto namelijk niet op slot gedaan toen ze die parkeerde aan de Schermer. Ze roept de dief op haar spullen terug te brengen.

reacties (9)

 • Pietje

   

  Zal wel in dezelfde tas hebben gezeten. Bovendien, als autodief ga je niet eerst uitgebreid kijken of er wat van waarde tussen zit, maar grijp je gewoon alles snel weg en gooi je waar je niets aan hebt ergens anders wel weer weg.

  reageer
 • Koos

   

  Het is inderdaad niet handig, maar dat geeft ze zelf ook toe. En mij overkomt het ook wel eens dat ik 's morgens ontdek dat mijn auto niet op slot zat. We leven zo gestrest. En zeker als alleen staande moeder met kinderen en een studie. Petje af. Laten we proberen haar te helpen. Wellicht kunnen de instanties die haar stage hebben afgetekend dit opnieuw doen. Daar heeft ze wat aan. Maaike succes!

  reageer
 • Opa69

   

  Wat een opbeurend reactie allemaal, ik denk dat Maaike erg veel steun uitput uit jullie medeleven... Alsof wij allen zo perfect zijn, wie geen fouten maakt functioneer ook niet. ... Veel sterkte met je speurwerk Maaike!!!!

  reageer
 • johan54

   

  Ik snap niet waarom iemand spullen in de auto laat liggen. Ik snap ook niet dat van zeer belangrijke zaken geen kopie gemaakt wordt. Dit is vragen om problemen ondanks dat dit geteisem met hun poten van andermans spullen moet afblijven

  reageer
 • Joost

   

  Beetje dom in de tijd dat alles digitaal en overal kan.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Remon

   

  In een niet afgesloten auto o.a. een laptop achterlaten, hoe naïf ben je dan? Of op welke niveau is je opleiding dan? Moet je achteraf niet jammeren dat spullen gestolen zijn. Ik weet, ze moeten van je spullen afblijven, maar dat gebeurd nou eenmaal niet.

  reageer
 • Loes

   

  Je vraagt om moeilijkheden als je je auto niet afsluit.

  reageer
 • Roline

   

  Ik snap soms niet waarom sommige dieven papieten meenemen. Een laptop kan ik me nog iets bij voorstellen maar mappen?

  reageer
 • Kitty

   

  Het is waarschijnlijk een dooddoener, maar men dient waardevolle spullen niet in de auto te laten liggen. Beetje dom dus.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert