Mannen met masker en mes betrapt

ALMERE
De politie heeft woensdag in Almere Buiten een auto met drie mannen klem gereden omdat één van de inzittenden een masker droeg en de ander een mes had. Een getuige zag dat en belde de politie.

Het drietal kon niet verklaren waarom ze een masker, een mes en een verrekijker bij zich hadden. De mannen zijn bekenden van de politie en komen niet uit Almere.

De mannen zijn niet aangehouden. De spullen zijn in beslag genomen.

reacties (4)

 • mop

   

  Laat hun lekker hun gang gaan wie is het slachoffer

  reageer
 • Evros

   

  Het zijn geen inbrekerswerktuigen dus op grond waarvan, wetsartikel of apv, wil je ze aanhouden?

  reageer
 • Jan R. Bakker

   

  Wat zielig nou toch voor die mannen, nu moeten ze eerst weer naar de feestartikelenwinkel om alsnog datgene te kunnen gaan doen wat ze al van plan waren.....

  reageer
 • Ikke

   

  Ja inderdaad reuze zielig! Ze hadden ze toch op z'n minst hun spullen kunnen laten houden aangezien ze toch lekker vrij rond lopen.

 • Evros

   

  tuurlijk, laat ze maar vrij ! Hebben ze wel geld meegekregen om weer nieuwe spullen te kopen? Tjonge jonge wat een sukkels zeg om maar niet te spreken van beroepsonbekwaamheid ! Vasthouden en net zo lang tot ze wel weten waarom ze die rotzooi bij zich hadden. Wat is er hier loos in Nederland ! Ook nog bekenden van de politie. Of was de politie bekenden van hun!?

  reageer
 • George

   

  Al eens van Halloween gehoord?

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert