Halloween populair in Flevoland

FLEVOLAND
Halloween is dit weekend op grote schaal gevierd in Flevoland. Op diverse plekken werden griezeltochten gehouden. Op het terrein van SEC Survivals in het Almeerderhout werd dat voor de eerste keer gedaan. Het evenement was populair; alle 140 kaarten voor de tocht waren verkocht.

De meeste deelnemers waren kinderen met een gemiddelde leeftijd van twaalf jaar. 30 medewerkers van SEC waren verkleed als spoken en heksen en joegen de deelnemers de stuipen op het lijf. Ze deden dat onder meer door wandelaars bij de enkels te pakken, uit een boom te springen en met een bladblazer rond te lopen.

In Zeewolde waren ook griezeltochten georganiseerd door camping De Parel. Daar waren 50 acteurs waren verkleed als sprookjesfiguren, maar dan in een hele andere context dan gebruikelijk. Zo had Roodkapje het afgehakte hoofd van de wolf in haar mandje. Ook waren er speciale effecten geregeld. Zo was er een hologram van de boze heks.

reacties (4)

 • De Sint

   

  Lijkt wel of de maatschappij walgt van Sint-Maarten en Simterklaas, oer nederlandse festiviteiten, maar het Amerikaanse Halloween en kerst wordt steeds uitbundiger gevierd. Wat is er gebeurd?

  reageer
 • Klaas

   

  Ik snap niet wat de mens bezield.

  reageer
 • leo

   

  Zo is het. ...

  reageer
 • ricardo

   

  Zwarte piet kan niet maar roodkapje met een afgehakt hoofd van de wolf is geen probleem. Rare wereld.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert