Zes auto's botsen op kruising Waterlandseweg en Vogelweg

ALMERE
Op de Waterlandseweg in Almere zijn dinsdagmorgen zes auto's op elkaar gebotst. Dat gebeurde rond 8.30 uur, ter hoogte van de kruising met de Vogelweg.

Volgens de politie is er bij het ongeval niemand gewond geraakt. Wel klaagden enkele inzittenden over een pijnlijke nek of rug. Hoe het ongeval kon gebeuren, is nog onduidelijk. De kruising is beveiligd met verkeerslichten.

In verband met opruimwerkzaamheden is een deel van de Waterlandseweg geruime tijd afgesloten geweest.

reacties (6)

 • Jos'56

   

  Denk ik toch eerder dat die andere auto's door rood gereden hebben.

  reageer
 • Piet

   

  Een te ijverige remmer kan geen kop-staartbotsing veroorzaken. Je moet namelijk voldoende afstand houden om op tijd stil te kunnen staan. Maar met een flinke file op de A6 willen mensen op de Vogelweg de verkeersregels wel eens vergeten.

  reageer
 • TimvD

   

  Ik heb echt het idee dat er wat mis is met de verkeersveiligheid lichten. Ik heb deze week al 2x gehad dat het groen was en ik mocht oversteken terwijl andere auto's gewoon door rijden terwijl hun rood zouden moeten hebben. Was bij de haven dreef t.h.v. De Tango en bij kruising Hoge ring - tussen ring

  reageer
 • joost

   

  allemaal haantjes op de weg he.. dikke lease bakken 200pk en dan gaat het wel eens mis.

  reageer
 • De ingenieur

   

  Is het niet gewoon een kopstaartbotsing veroorzaakt door een te ijverige remmer? Niettemin heb je daar ook veel door roodrijders, met als in Almere. Dan zou iemand uit stilstand tegen een roodrijder gebotst zijn?

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Lelystedling

   

  Oh jeetje zeg... Als Sjaak maar niet te laat komt op z'n afspraken. En als Dick maar niet te hard gereden heeft of teveel op z'n slimpiefeun heeft zitten te turen... :-) :-)

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert