Berg-de Boer en Shalmashi genomineerd voor Viva400

ZEEWOLDE
Anneriek Berg-de Boer en Beri Shalmashi zijn genomineerd voor de jaarlijkse Viva400-verkiezing. Berg-de Boer is oprichtster van de Stichting Bootvluchteling uit Zeewolde en Shalmashi is documentairemaakster uit Almere.

De Viva400 is een intiatief van het gelijknamige tijdschrift. Op de website van Viva worden sinds 2008 jaarlijks 400 vrouwen voorgesteld die het afgelopen jaar iets bijzonders of belangrijks hebben gedaan. Berg-de Boer valt onder de categorie Wereldverbeteraars en Shalmashi is te vinden bij de Creatieven.

Bezoekers van de Viva-website kunnen hun stem uitbrengen op één van de vrouwen. Over twee weken worden de winnaars bekend gemaakt.

reacties (4)

 • Jacob

   

  En als je denkt dat je alles gehad hebt, is het tijd voor het toekennen van een "Award". "Bootvluchtelingen", "Beri Shalmashi" en "De Viva", een gouden combinatie voor een trendy hedendaagse schijnvertoning.

  reageer
 • Dick

   

  Denk niet dat de genomineerde vrouwen het gedaan hebben om zich in de picture van de Viva te spelen hoor.

  reageer
 • Kolder

   

  Wat een onzin verkiezing. Met maar 400 vrouwen in dat lijstje, doe je miljoenen vrouwen en mannen tekort. Mensen die gewoon dagelijks de wereld een stukje beter maken, door er te zijn en doen wat ze doen. Zonder t aan de grote klok te hangen. Zonder het zie mij eens goed doen gehalte.

  reageer
 • serge

   

  Zooo. En verdiend. Anneriek ziet er trouwens erg goed uit.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert