Na ruim half jaar weer supermarkt bij Schippergarage

ALMERE
Na een verbouwing van een half jaar zijn woensdagochtend twee nieuwe supermarkten geopend naast de Schippergarage in Almere Stad. Het gaat om vestigingen van Deen en Aldi.

Bij de parkeergarage was bijna tien jaar een Albert Heijn XL gevestigd, maar die sloot eerder dit jaar de deuren. Volgens moederbedrijf Ahold was de winkel niet rendabel te krijgen.

Pandeigenaar Unibail Rodamco heeft de winkelruimte de afgelopen tijd opgedeeld in meerdere winkels. Ook is er een lift geplaatst naar de bovengelegen winkelstraat.

Behalve de twee supermarkten, opent er woensdag ook nog een slijterij haar deuren. De officiële opening van de nieuwe winkels is overigens pas na de jaarwisseling.

reacties (6)

 • Sjaak de

   

  Nogmaals het is een sneaky omgeving

  reageer
 • Antje Ha

   

  Het ziet er prachtig uit! Zo meteen is het een winkelstraatje op zich. Mooi gelijkvloers met de boodschappen de auto in. Hartstikke goed!

  reageer
 • Pzaal

   

  Het ziet er keurig netjes en mooi uit. Alleen ben ik benieuwd hoelang ze het vol gaan houden.. Volgens mij is vandaag ook de Deen in Almere Haven centrum geopend. RIP AH :{..

  reageer
 • frits

   

  woon naast de deen , maar er is vaak niet wat je nodig hebt en de prijzen zijn ook te hoog dus rijd ik wel naar de fauna buurt toe daar hebben ze alles wel en goedkoper , deen toetert wel top drie goekooste super , maar maak daar maar top drie duurste van

  reageer
 • Ach

   

  Ik woon om de hoek van een Deen en zie nu mezelf al elke week toch naar de stad rijden om daar boodschappen te doen. Deze winkel is veel groter als hier en hier is zó vaak van alles uitverkocht of gewoon niet in de winkel omdat ze liever meters aan eigen merk zooi hebben liggen. Niks mis met eigen merk maar deel de ruimte dan zodat je meer aanbod heb..

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Literatuurwijk

   

  Een Deen vestiging kan ik nog verwelkomen, alleen de reden dat AH en (eerder) Lekker & Laag daar weg gingen heeft voor het grootste deel met de locatie te maken. Onder de grond, duur parkeren, in de drukte van de stad om 'even' boodschappen te doen. Nee bedankt.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert