Kerstparade definitief naar Lelystad

LELYSTAD
De Kerstparade komt op 22 december naar Lelystad. De parade begint om 18:00 uur en is ter ere van het 35-jarig jubileum van de gemeente Lelystad.

De Kerstparade is een onderdeel van 'Lelystad geeft licht'. Er zullen in de periode van 12 tot 22 december verschillende activiteiten worden gehouden in de stad.

Het evenement wordt georganiseerd door het bureau dat ook achter de SBS6 Kerstparade zit. Deze vond in 2013 ook in Lelystad plaats. Welke figuren en wagens er dit keer te zien zijn, blijft voorlopig geheim.

Omroep Flevoland zendt om 21:15 uur op TV een registratie van de parade uit.

Klik hier om te zien welke route de tocht zal afleggen.

reacties (6)

 • marcel

   

  Hartstikke leuk en top dat het na 2013 weer in Lelystad komt. Maar 1 verzoekje.... Zouden de gemeente en ondernemers van het stadshart ervoor kunnen zorgen dat het ook in t centrum gezellig is rond de kerstperiode. In 2013 liep het centrum na de kerstparade weer gelijk leeg. Zo zonde en jammer. Heb je eindelijk eens een hoop mensen (ook van buiten Lelystad) in de stad en dan Is er verder na de kerstparade niets meer. Organiseer een kerstmarkt oid. Gewoon gezelligheid in t centrum. Nu maar hopen dat ondernemers en/of gemeenteraadsleden meelezen. Maak er een mooi evenement van.

  reageer
 • Dirk2

   

  TOP! Grote Klasse!

  reageer
 • Richelle

   

  Leuk voor de bezoekers die uit andere regio's komen, bijna 80% van het centrum is leeg

  reageer
 • Sabrina

   

  Super leuk ik heb echt niks meer over Lelystad te zeuren leuke evenement ! Top

  reageer
 • KC

   

  Heel goed voor Lelystad en niet alleen voor de eigenbewoners maar ook die van buiten Lelystad. Alleen moeten er veel meer eten- en dranktentjes komen, wat de vorige keer een gemis was vooral voor publiek van buiten de stad.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Nol

   

  Gezellig!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert