Triatleten geven Challenge rapportcijfer 8,5

ALMERE
De deelnemers aan de Challenge Almere-Amsterdam geven de triatlonwedstrijd het rapportcijfer 8,5.

De organisatie vraagt elk jaar om een beoordeling en probeert de Challenge te verbeteren op de punten waarop kritiek is. Volgens de organisatie was er onder meer lof voor het nieuwe zwemparcours en de MYLAPS Event Timing, waardoor de atleten live te volgen waren. De informatievoorziening en de speciale app op de smartphone konden beter.

Volgend jaar wordt de Challenge Almere-Amsterdam gehouden op zaterdag 10 september.

reacties (4)

 • Henk

   

  Ja, met heel almere dan gelijk ook maar stoppen. Bodemloze put. Wil al jaren eigenlijk niemand echt wonen en komt in onderzoek en de pers altijd er slecht uit!

  reageer
 • krek

   

  als dit echt een ton kost eet ik mijn hoed op. Wat een onzin. Deze triathlon hoort allang niet meer bij de top. vergane glorie en vooral een leuk feestje voor de organisatie.

  reageer
 • Korreltje

   

  Een ton van city marketing almere hiervoor ? zal wel niet toch ? bezoekers aantal al jaren nul komma nul. ook nul aandacht in de landelijke pers. Dus lekker mee stoppen !

  reageer
 • johan

   

  nou, prachtig allemaal. Helaas komen er al jaren geen bezoekers meer en is het echt een evenement alleen voor deelnemers en hun familie. En daar betalen we dan een ton subsidie voor! schande.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert