Bedrijf Present Time failliet

ALMERE
Present Time uit Almere is door de rechtbank Midden-Nederland failliet verklaard. Bij de vestiging in Almere werken zo'n 17 mensen. Zij krijgen vanmiddag meer te horen over hun toekomst. De meerderheid is zijn baan kwijt, maar misschien dat enkele medewerkers wordt gevraagd de zaak draaiende houden om een doorstart mogelijk te maken.

Het bedrijf maakt interieurartikelen, zoals bijvoorbeeld servies, klokken en keukenspullen. De naam van Present Time wordt daarop meestal afgekort tot pt,. Het is een internationaal bedrijf met kantoren in tien landen met het hoofdkantoor in Almere.

Wat de oorzaak is van het faillissement wordt nog onderzocht door de curator. De buitenlandse agentschappen vallen niet onder het faillissement.

reacties (6)

 • Sofie

   

  Tja de beste stuurlui staan nog steeds aan wal he

  reageer
 • jassie

   

  Echt rot bedrijf heb jaren geleden gewerkt na een week zag ik het al niet meer zitten, medere uitzendbureau's hebben me onder valse voorwendselen door bv niet de naam te noemen en alleen adres te geven gepoogd me er aan werk t ktijgen. En advertenties " voor een magazijn in almere(naam word niet genoemd) zoeken we mensen" 9 van de 10x ging het om PT. Ik hoop dat een doorstart niet gaat lukken almere is beter af zonder PT.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Nou, een dag niet geklaagd is een dag niet geleefd. Het was niks, het is niks en het wordt niks, hè?

  reageer
 • Jan R. Bakker

   

  Zo op die foto te zien louter afschuwelijke jaren-50 spullen. Dat faillissement is triest. Nog veel en veel triester is een Gemeentelijke overheid die het ontwerp + kleurstelling van zo'n foeilelijk gebouw ooit heeft goedgekeurd, daar zitten we nog jarenlang mee opgescheept.

  reageer
 • Ab

   

  Nooit gesnapt wat dit beseft produceerde. De klant waarschijnlijk ook niet.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Sjaak de

   

  Als je regelmatig de kringloop bezoekt tref je hetzelfde genre aan, heb de financiële middelen om in de winkel een bankstel te kopen maar toch komt mijn bankstel uit de kringloop, in de meubelzaken verkopen ze alleen nog maar dezelfde vierkante bakken en de design winkels verkopen de echte design meubelen aan de bedrijven, wat overblijft en niet in de smaak valt is voor de particulier.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert