"Praten over aanslagen Parijs helpt begrijpen"

LELYSTAD
Vanuit een behoefte om het te begrijpen en erover te praten kwamen maandagavond zo'n 30 Lelystedelingen bij elkaar om van gedachten te wisselen over de aanslagen in Parijs. In de Flevomeer Bibliotheek organiseerde de Stadmakerij een speciale bijeenkomst.

Bezoekers van verschillende afkomsten ontmoetten elkaar en konden naar aanleiding van foto's en berichten met elkaar discussiëren.

"Het gaat om persoonlijke ontmoetingen, daar begint de kracht van samenleven. Het gaat niet om moslims en christenen. Het gaat om Mohamed en Dirk", aldus een van de bezoekers.


reacties (4)

 • Knielus

   

  Moet zoiets walgelijks begrepen worden dan ?? Overal moeten maar praat en knuffelgroepen voor opgericht worden.!

  reageer
 • Jacob

   

  Gelijk de "stille tocht" een uiting van onmacht tot adequate handelen. De Nederlander is hard op weg om zijn/haar eigen huis uitgezet te worden.

  reageer
 • Ria

   

  Wat goed en fijn lijkt mij dat. Alleen de kop vind ik misleidend. Al praten we de hele wereld bij elkaar. Zoiets is niet te begrijpen!

  reageer
 • Sjaak Kruis

   

  Jullie hebben de tafel beneden niet meegerekend, waar ook nog 15 mensen intensief mee deden. Er waren dus zo'n 45 menses, van allerlei herkomst. Het eaten boeiende ontmoetingen gusset religies, leeftijden, Klouwen en shaken.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert