Festival Hardshock naar Almere Strand

ALMERE
Het hardcorefestival Hardshock wordt volgend jaar gehouden op Almere Strand. Het festival verhuist van Zwolle naar Almere onder meer vanwege geluidsbeperkingen op de oude locatie. Dat schrijft de organisatie op haar website.

Op Almere Strand zou het Hardshockfestival kunnen groeien met meer podia en meer bezoekers.

De afgelopen jaren was er veel te doen over geluidsoverlast van het evenement aan de Wijthmenerplas in Zwolle. De rechter oordeelde uiteindelijk dat het geluidsniveau omlaag moest.

reacties (10)

 • marja

   

  Ik woon in Huizen en ervaar al de hele dag overlast van dit festival nog erger als voorheen met Defcon. En dan willen ze op dat strand nog gaan uitbreiden? Kansloos dit.

  reageer
 • fruitig vliegje

   

  Als het nou echte muziek was???? En wat voor muziek moet het volgens u dan zijn? Ik word hier heel erg blij van en voor elk soort muziek is er in Almere wel iets en nu ook voor dit. Ga lekker achter de geraniums zitten met op de achtergrond Vader Abraham, gezellig.

  reageer
 • Faerie

   

  Verhuisd naar Biddinghuizen inderdaad.

  reageer
 • Danny

   

  Mooi. Als ze maar wel de Hardcore top uit Almere boeken anders hoef ik er niet heen. Dus organisatie graag Buzz Fuzz, Negative A, Bass-D en Outblast in de line up. Alvast bedankt. 😄

  reageer
 • Zteve

   

  Iedereen heeft weer genoeg azijn gedronken.... Er komt weer een feestje, voor een bepaalde doelgroep die er ook in Almere is, mensen die van hardcover houden. Totaal mijn smaak niet, geef mij maar gitaren, maar als andere mensen hier blij van worden wens ik hun veel plezier. Denk alleen dat almere poort (waar ik woon) er last van heeft, dus mensen verder op, niet zo zeuren ;)

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • waterwijker

   

  Als je zo makkelijk over bezwaren heenwalst, dan ben je uiteraard nog moeilijk serieus te nemen. Als het nou echte muziek was, dan kon je nog enig begrip verwachten. Maar van een duizendmaal versterkt geluid als van een fabriek in vol bedrijf valt moeilijk verwachten dat het door normale mensen wordt getolereerd. Lekker een koptelefoon op en ons niet meer lastig vallen met die ellende. Of heel ver weg, op een boot midden in het IJsselmeer. Maar niet binnen gehoorsafstand van mensen die hier helemaal terecht tegen protesteren.

  reageer
 • Ingie

   

  Jaaaa lekker hoor!!!!! Tuurlijk zullen er weer mensen zijn die weer gaan zeiken maar ach die hebben overal wel weer wat op.

  reageer
 • Komkom

   

  Niet zo zeuren. Dit hoort gewoon bij een grote stad als Almere en die paar uurtjes 'overlast' is toch niet zo erg. Er zijn genoeg dingen om je druk over te maken op het moment. En Defqon is trouwens verhuisd naar biddinghuizen naast walibi en de reden was de geplande uitbreiding van het feest naar 2 dagen en hogere bezoekersaantallen maar dat vond Almere iets te veel gevraagd,daar hebben we ons vertrouwde feestje free festival al voor

  reageer
 • Krekje

   

  Wat een ellende. Zwolle wilde er graag vanaf. Beetje rare tekening ook doet me denken aan een duistere tijd in inze geschiedenis met die 2 bliksemschichts. Waarom laat almere dit toe. Echt slechte reclame

  reageer
 • Faerie

   

  Volgens mij is Defqon ooit verhuisd naar Landgraaf omdat er klachten waren vanuit Muiderberg. Dit klinkt mij dus nogal stom in de oren. Alsof er hier geen geluidsoverlastklachten zullen komen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert