Winkeliers geven Almeerse studenten korting

ALMERE
Studenten in Almere kunnen vanaf nu korting krijgen bij diverse lokale ondernemers. Deelnemers aan de actie zijn te herkennen aan een speciale sticker, de Student in Almere Store Sticker.

Op vertoon van een studentenpas krijgen studenten kortingen in deelnemende kroegen, kledingwinkels en sportscholen. De korting kan oplopen tot 25 procent.

Volgens de organisatie Student in Almere moet het centrum van de stad zo aantrekkelijker worden voor studenten.

reacties (6)

 • Mij

   

  Er heeft ook altijd wel iemand wat te zeiken. Kunnen we niet gewoon blij zijn voor elkander.

  reageer
 • Willeke Meijer

   

  Voor iedereen zijn er acties qua eten en drinken. Alle events zijn altijd GRATIS TOEGANG. Er is veel LIVE muziek, Jazz, Singer Songwriters Event, Open Mic Night, Jam Sessie, Country, Rock, House , Spoken Words, Tango Night, Salsa Fever, en nog meer. Ik zou zeggen ga er eens langs en proef de sfeer in het CafeOp2 :-)

  reageer
 • .\/\/.

   

  "En welke acties kan de gewone man verwachten?" - jaloers? bang dat je iets tekort komt?

  reageer
 • Dr.Jake

   

  Betaal toch beter de parkeerkosten voor elke klant in het stadcentrum direct aaan de gemeente ipv. de arme student te lokken.

  reageer
 • Joop

   

  En welke acties kan de gewone man verwachten? Of willen de winkeliers wel studenten zonder budget en geen tweeverdieners met geld in de winkel? Sommige studentes zijn misschien een attractie op zich, maar als niet student met wel geld wordt ik niet enthousiast van deze actie.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • piet

   

  als de winkels en kroegen nou gewoon aan alle almerder korting geben jong en oud komen er nog veel meer gezellige mensen naar de stad toe en wordt de stad echt een ontmoetings stad voor alle almerders

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert