Woonkavels Wellerwaard in de verkoop

NOORDOOSTPOLDER
De gemeente Noordoostpolder start in maart met de verkoop van woonkavels in Wellerwaard. In totaal is er ruimte voor 23 woningen in het nieuwe natuurgebied tussen Emmeloord en Bant.

De woningen komen rondom de natuurplas en worden in twee fases gebouwd. Bij de eerste fase in maart gaan er 10 kavels in de verkoop. De kavels zijn elk ruim 1.500 vierkante meter.

De prijzen worden binnenkort bepaald meldt de gemeente Noordoostpolder.

reacties (2)

 • Hendrik uit de polder

   

  Ik had liever een realisatie van het NOP-randmeerproject gezien. Dit zou ook aantrekkelijk zijn voor de watersport en cultuur-historisch gezicht van de voormalig zuiderzeekust. Men had mijns inziens i.p.v. realisatie van Wellerwaard ook alvast een begin(fase) van het randmeer kunnen realiseren. Al tientallen jaren zit dit plan in de ijskast, en wordt steeds maar weer uitgesteld om financiële redenen. (Terwijl Smeding het er destijds al over had, vanwege uitdroging en inklinking van het oude land)

  reageer
 • svu

   

  Wie weet wie de wellerwaard heeft ontwikkeld en betaalt?Is dat nop ? Of waterschap? Andere subsidie achtige constructie? Ik bedoel niet de woningen/uitgeef bare kavels. Die zijn later toegevoegd toch? Gewoon nieuwsgierig?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert