Man gewond bij uitslaande brand in camper

ENS
Een man uit Kampen is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt bij een uitslaande brand in een camper in Ens. Het voertuig stond op een kade langs het Zwarte Meer in de buurt van de Ramspolbrug.

Volgens de politie lag de man samen met zijn vrouw te slapen in de camper en werd hij rond half vier wakker van rook. Het echtpaar wist veilig naar buiten komen en heeft daarna in een auto de komst van de brandweer afgewacht. Toen die arriveerde, sloegen de vlammen al uit de camper en viel er weinig meer te redden.

In de camper stonden twee gasflessen. Eén daarvan kon de brandweer veiligstellen. De andere was al ontploft.

De gewonde man is naar het ziekenhuis gebracht. Volgens het echtpaar is de brand vermoedelijk ontstaan door kortsluiting in een stroomkabel. De resten van de camper zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Foto’s: Maikel Hendriksen/Regio25.nl

reacties (3)

 • .\/\/.

   

  "De resten van de camper zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd." - hoho, dat is niet zomaar een bergingsbedrijf. Kijk maar op de foto. Dat is geen sleepwagen, dat gaat om 'incident management'!

  reageer
 • John

   

  Ik begrijp iets niet. Je woont in Kampen en gaat 10 minuten verderop, bij de ramspolbrug, overnachten in je gammele camper. Iemand duidelijkheid?

  reageer
 • shirley

   

  Dit was het eerste waar ik aan dacht hahaha geeft toch een apart tintje aan het geheel

 • Marc

   

  Waaruit blijkt dat de camper gammel was?

 • Rob

   

  Franse/ Italiaanse auto's vliegen jammergenoeg wel vaker in de brand door kortsluiting

  reageer
 • JeeBee

   

  Dan mag ik blijkbaar van geluk spreken dus, rij al meer dan 20 jaar Italiaanse auto's, nog nooit kortsluiting of brand gehad....

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert