Zonder rijbewijs op motor door Muziekwijk

ALMERE
Een motorrijder is zondagmiddag in Almere betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Agenten hadden kort daarvoor al met de man gesproken. Dat gebeurde omdat hij toen met de motor aan de hand liep en de agenten wilden controleren of de motor niet was gestolen.

De agenten constateerden dat er niets aan de hand was. De man bleek geen motorrijbewijs te hebben, waarop de agenten hem waarschuwden om niet te gaan rijden. Even later zagen ze de man toch op de motor door de Muziekwijk rijden. Hij negeerde vervolgens een stopteken en ging ervandoor.

Ondanks een achtervolging lukte het niet meer om hem te pakken te krijgen. Volgens de politie zal de bestuurder desondanks een proces-verbaal voor het rijden zonder rijbewijs krijgen.

reacties (8)

 • .\/\/.

   

  Probeer eerst de middelen uit het zelfzorg-assortiment. Mochten de klachten aanhouden, vraag dan advies aan uw huistarts.

  reageer
 • Snorretje

   

  Een auto heeft weinig kans bij een motor, of moet de auto zich maar door dezelfde krappe gaatjes in het verkeer persen en door dezelfde steegjes als een motor kan? Dat lukt je zelfs met de beste rijopleiding niet. En dat hij geen rijbewijs heeft zegt niets over voertuigbeheersing als hij al vanaf zijn zesde bij opa en oma op het land mag crossen.

  reageer
 • Rutger

   

  Waarschijnlijk blijkt uit nadere inspectie dat de motor toch gestolen is.

  reageer
 • Lely...

   

  Misschien heeft ie wel als een achterlijke rondgereden en hebben ze hem daarom moeten laten gaan.

  reageer
 • Antje Ha

   

  Even naar het huisadres gaan en alsnog een heterdaadje uitvoeren. Graag ten overstaan van de familie en buurt.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Steven Stedenwijker

   

  Tja, met de auto is het toch vrij lastig en vrijwel zeker is de motorrijder over het fietspad gegaan. En iedereen maar begrip en bewondering koesteren voor deze aso's

  reageer
 • Emmeloorder

   

  Hij kon dus, zonder rijbewijs, zo goed rijden dat speciaal opgeleide agenten hem niet te pakken konden krijgen? Grappig.

  reageer
 • jo jo

   

  Desondanks toch een proces verbaal... Dus ze hebben ze nummerplaat genoteerd? Reden om even langs huis te gaan lijkt me..

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert