OM eist 16 jaar voor drogeren homo's

ALMERE
Voor het drogeren en bestelen van homo's moet een 43-jarige man 16 jaar cel krijgen. Dat heeft het Openbaar Ministerie dinsdag geëist. Tegen zijn handlanger is 4,5 jaar cel geëist.

Drie slachtoffers zouden zijn gedrogeerd door de hoofdverdachte. Eén slachtoffer overleed. Bij nog tien homoseksuele mannen die zijn bestolen, is er voor zover bekend geen drogeermiddel gebruikt.

Een van de slachtoffers komt uit Almere. Dankzij hem kwam de zaak aan het licht. Hij deed een oproep bij RTV Noord-Holland. Van de Almeerder is vorig jaar 35.000 euro gestolen. Met zijn pinpas werden in verschillende winkels voor grote bedragen aankopen gedaan.

In 2011 is ook een Lelystedeling beroofd door de hoofdverdachte. Daarbij ging het om tientallen euro's.

reacties (3)

 • Jeroen

   

  Ja dan voel je je wel genaaid.

  reageer
 • Flevoburger

   

  eis 16 jaar. Met een veroordeling van 10 jaar ( als de maatschappij mazzel heeft maar ja de rechtspraak staat al lang niet meer in dienst van de maatschappij / doet haar eigen ding) gaat deze dader iets van 3 jaar achter de tralies met een medische zorgverlening / scholingsmogelijkheden enz waar menig hardwerkende burger jaloers op is en krijgt vervolgens begeleiding in het zoeken naar woonruimte, werk , uitkering enz enz De betreffende rechter heft het glas, doet een plas en alles blijft zoals het was. Vanavond weer de nachtdienst in. Waar ben ik in godsnaam mee bezig........

  reageer
 • Daniel

   

  Nog weinig!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert