Honderd werknemers met arbeidsbeperking aan de slag

FLEVOLAND
Het regionale werkbedrijf, dat speciaal is opgezet voor mensen met een arbeidsbeperking, heeft al ruim honderd Flevolanders aan een baan kunnen helpen. Daarmee is een kwart van de eerste doelstelling bereikt.

Het samenwerkingsverband van vijf gemeenten, werkgevers, werknemers en het UWV sprak eerder namelijk af om voor 2017 in totaal 400 Flevolanders aan passend werk te helpen. De Flevolandse partijen willen zo hun bijdragen leveren aan de landelijke ambitie om de komende jaren 125.000 banen te creëren voor mensen met een arbeidsbeperking.

Flevolandse werkgevers die ook iemand een kans willen geven, kunnen daarvoor contact opnemen met hun gemeente of het UWV.

reacties (5)

 • Ras

   

  Die werken gewoon voor een uitkering

  reageer
 • Sjaak de

   

  Weer werk voor de vroegere directies, het spel wordt weer opnieuw gespeeld over de hoofden van deze stakkers, kan mij iets bij voorstellen dat mensen een vreselijke hekel aan elkander krijgen en anders wel aan de plaatselijke politiek.

  reageer
 • Barbara

   

  Kunnen deze nieuwe werknemers hun verdiende centjes ook nog aan wat leuks uitgeven?

  reageer
 • Oneerbiedige gegevens ?

   

  Is het duidelijk welk niveau deze hergeplaatste hebben. Vooral deze gegevens zijn een mistig veld en geven onrespectloze weergave van de werkelijkheid. Omdat de socialewerkplaatsen gesloten zijn zal men deze mensen toch ook moeten helpen.Dus herplaatsing van mensen die eerst weg becijfert zijn.Wat zijn we de boel aan het bedotten,flink !

  reageer
 • Dirk2

   

  Het glas is een kwart vol! En kloppen de cijfers of wordt er ruim gerekend? 400 zal vast niet gehaald worden, wat zijn de bestuurlijke consequenties dan?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert