Vervoerder Syntus onderzoekt reisgedrag Almeerders

ALMERE
Vervoersmaatschappij Syntus onderzoekt hoe Almeerders zich verplaatsen in de stad. Het bedrijf wil meedoen aan de aanbesteding voor het busvervoer van 2018 tot 2027, maar voor het besluit wordt genomen wil Syntus zich goed informeren.

Syntus verzorgt openbaar vervoer in Gelderland, in Midden-Overijssel en in Twente. De vervoerder voert het reizigersonderzoek uit via internet. Volgens een woordvoerder richt de enquête zich niet alleen op busreizigers. Het is juist interessant om te weten hoe niet-busreizigers zich verplaatsen. In die groep zit veel potentie, aldus de woordvoerder.

In maart 2016 kunnen bedrijven de gemeente laten weten dat ze het busvervoer in de stad willen verzorgen. Op dit moment is Connexxion daar verantwoordelijk voor.

reacties (4)

 • Almere036

   

  Kreeg gister een melding van Flitsmeister voor 1-jaar een gratis PRO account als ik deze enquete in zou vullen, meteen gedaan! Alleen je raadt het al: Ik reis sinds dat ik een auto heb sporadisch met het OV. Veel vragen moest ik dus met NVT invullen.

  reageer
 • Pzaal

   

  Opbokke met de nu rijdende Connexxion. Laat iemand anders er maar rijden die niet zo duur is.

  reageer
 • gert-jan

   

  Gemeente bepaald de prijs, niet de vervoerder

 • Sjaak de

   

  Het is juist interessant om te weten hoe niet-busreizigers zich verplaatsen. In die groep zit veel potentie, aldus de woordvoerder. Zie het al aankomen, verhoging van de wegenbelasting opstellen blokkades zoals tolheffing voor woonwerkverkeer begunstig het openbaar vervoer zodat de forens gedwongen het openbaar vervoer te nemen. Kortom oplossingen zoals deze tegenwoordig worden genomen.

  reageer
 • Suus

   

  Houden zo

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert