Directeur Henk Meijer van Floriade vervangen

ALMERE • Vr 27 november 2015 | 18:03 • Vrijdag 27 november 2015 | 18:03
Directeur Henk Meijer van de projectorganisatie Floriade in Almere is vervangen door ad interim Esther van Garderen. Bij gebleken geschiktheid blijft zij als projectdirecteur aan. Wethouder Tjeerd Herrema meent dat het Floriadeproject nu een 'uitvoeringsfase' ingaat. Hierbij horen mensen met andere kwaliteiten. De projectorganisatie blijft wel grotendeels uit dezelfde ambtenaren bestaan en wordt waar nodig aangevuld met externe deskundigen.

Volgens Herrema heeft de organisatie tot nu toe veel tijd gestoken in het uitwerken van het masterplan. Nu is volgens hem de tijd gekomen om één en ander te realiseren. "We willen nou wel eens wat zien."

Nog dit jaar verwacht Herrema de voorzitter van de Raad van Commissarissen en de directie bekend te kunnen maken. Begin volgend jaar moet de structuur van de op te richten BV duidelijk zijn. Ook moet begonnen worden met de aanleg van de infrastructuur op het terrein.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel