Lennart meest veelbelovende jongere

SWIFTERBANT
Lennart Kerkvliet uit Swifterbant is door het publiek benoemd tot de meest veelbelovende jongere van 2015. De 17-jarige is een programmeertalent en heeft al meerdere apps op zijn naam staan. In 2013 en 2014 mocht hij op uitnodiging van Apple naar een conferentie in Amerika.

Op de website ondertussen.nl verscheen een lijst van 100 veelbelovende jongeren. Ze zijn verdeeld over vier categorieën. Kerkvliet staat bij de Creators.

De tiener kreeg in totaal 291 stemmen via het internet. Hij had daarmee in zijn categorie de meeste stemmen en won de publieksprijs. De jury koos een andere winnaar.

reacties (5)

 • Erik Veenstra

   

  Misschien kan een Creator een app ontwikkelen hahaha.

  reageer
 • Erik Veenstra

   

  Ik gun de beste jongeman het beste, ik ken hem niet. Snap alleen niet dat dit ' nieuws ' is. Leuk nummer trouwens van Doe Maar.

  reageer
 • jkees

   

  Een progammatje is zo geschreven. Om Veel stemmen te krijgen .

  reageer
 • Dorpsgenoot

   

  Ik proef toch zeker een dosis afgunst in uw reactie. Heb jij geen vrienden dan? je weet toch. Als je wint heb je vrienden. Rijen dik, echte vrienden...

  reageer
 • Erik Veenstra

   

  Dus als ik het goed begrijp kiest de jury de winnaar en heeft deze Creator de meeste vrienden op internet ? Tja, als je veel ' vrienden' hebt ...

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert